Moderator: Estraven
MAGDZIOL pisze:Mam już wiadomości z nowego domkuAsami po przyjeżdzie do domu wszystko zwiedziła,odwiedziła kuwetę i miseczkę z jedzeniem a po tym ruszyła do zabawy.Ashi potrzebuje więcej czasu i na razie trochę się chowa.
ewkaa pisze:ja już od dawna im wróżę najlepszy z najlepszych domekzresztą tu nie ma co wróżyć - Lineczka wyczekała najwspanialszy dom pod słońcem i one też czekają
MAGDZIOL pisze:Nowe wieści,Kociaki śpią w łóżku,Asami łazi za Dużą jak psiaczek i czatuje na możliwość przytulania sie na kolanach.6-letni rezydent pierwszego dnia trochę prychał ale został już przez dziewczynkę ustawiony.Ulubionym miejscem Ashiego jest blat kuchenny na którym wyleguje się jak tylko ktoś idzie do kuchni.
MAGDZIOL pisze:Asami łazi za Dużą jak psiaczek i czatuje na możliwość przytulania sie na kolanach.6-letni rezydent pierwszego dnia trochę prychał ale został już przez dziewczynkę ustawiony
ewkaa pisze: tylko strumyczka szkoda, bo nie wiem czy i tak do niego sięgną
MAGDZIOL pisze:ewkaa pisze: tylko strumyczka szkoda, bo nie wiem czy i tak do niego sięgną
Czy koty wolą piś ze strumyczka czy z ''jeziorka''?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 417 gości