Qrcze, życie jest piękne
Widzicie to samo, co ja? 1,658 kgKliknij miniaturkę
Moderator: Estraven

vega013 pisze:
Witam Inusię i Ciocię Kociarę i wszystkie Kochane Cioteczki, które nas odwiedzają.![]()
![]()
![]()
Dopiero tutaj, na szafie, mam trochę spokoju. Muszę od czasu do czasu odpocząć od Gabi, bo ten maluch traktuje mnie jak treningową myszkę. Podczołguje się i myśli, że jej nie widzę. A potem skacze na mnie. Ja ją przewracam, ona usiłuje uciec, więc ją wylizuję, żeby sobie spokojnie poleżała. Ale gdzie tam! Za chwilę ucieka i zaczyna od nowa. Co ja się mam z tym maluchem!!! Na szczęście już się nauczyła, że w nocy trzeba spać. Idzie sobie do Dużych, a my mamy spokój.
Życzę Kochanym Ciociom miłych snów.
Oliwka
PS. Czasami barrrdzo trudno być starszą siostrzyczką...
Kliknij miniaturkę
vega013 pisze:No nie patrz tak na mnie, ja chciałam tylko sobie poleżeć.
![]()
Filuniu, nie zabieraj mi zabawki!
![]()
Złap mnie, jeśli potrafisz.
![]()
Teraz ja Cię złapię.
![]()
Muszę się trochę wychylić.
![]()
A kuku! Nie ma mnie!
![]()
Są tylko moje łapki,
![]()
które i tak trafią do ogonka.
Kliknij miniaturkę
Edit: Szkoda, że nie mam kamery. Akcje były bardzo szybkie, sporo nie udało mi się uchwycić aparatem.
rewelka
vega013 pisze:
Oczywiście, że jest czesana. Bardzo lubi... polować na szczotkę podczas tego zabiegu.
hehehehehe padlam
czesz ja podczas kiedy siedzi na twoich kolanach jak chce sie miziac albo jak spi. Na zmiane glaskanie z czesaniem: raz szczotka, raz reka vega013 pisze:kotka doroty pisze:A gdzieżby rozrabiacPrzeca Grzeczny koteczek
![]()
Ciesz się należy że,rozrabia,znaczy zdrówko dopisujejakby spokojna była to zaraz by ją Duża zawlekła do weta :| a tak kocio spokój ma
I oby tak dalej
![]()
![]()
To prawda. Kiedy nie bawimy się, nie ganiamy albo mało jemy, Duża od razu zaczyna kombinować i zastanawiać się, czy nie jesteśmy chorzy. Jeżeli szybko się nie zorientujemy i nie zaczniemy rozrabiać, to nie wiadomo kiedy znajdziemy się w poczekalni u weta. A stamtąd nie ma jak uciec...
Pancuś Kliknij miniaturkę

no, ja tez mysle ze do tygodnia najpozniej bedzie 2 kilo slusznej kociej wagi
pantere? Lwice raczejmziel52 pisze: Oprócz ważenia warto ją też mierzyć. Bo pewnego ranka ujrzysz obok siebie kudłatą panterę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości