[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 11, 2010 11:51 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

proponuję pozbierać podpisy pod petycją w okolicy dużych sklepów, szukam chętnych do zbierania... myslę, że w sobotę i niedzielę po kilka osób sie zgłosi, wówczas rozpiszemy na godziny, kto gdzie i z kim, ja jestem juz umówiona z bozennak na niedzielę do galerii białej, wydaje mi się, że postanie godzinkę, max dwie, nikomu z nas kociarzy nie powinno być problemem... a jest szansa na dużoooooo głosów

na zgłoszenia czekam na PW...piszcie kto z kim kiedy i gdzie ma czas pozbierać podpisy.
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lis 11, 2010 18:50 Re: [Białystok9] czy wszyscy mają połamane łapy? :( s.44

aga&2 pisze:kussad - żuberka to piękna kota - niebieska i długowłosa. No i bidulka, niestety.
Jest jeszcze piękna puchata Princeska. Wszystkie można podziwiać w linku który podała Ula.

Dziękuję bardzo - Koleżanka napisała na swoim wątku na Dogo że na bieżąco śledzi Waszą stronę i dobrze ją zna :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 11, 2010 19:02 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

czy petycja moze być podpisana prze osobę poza terenu.jesli tak to poprosze na maila m.aska2wp.pl lub na pw. rozeslę.

Czy wiadomo co z kaleką kicią z działek?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw lis 11, 2010 21:03 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

pozbieram podpisy w pracy jak tylko kupię tusz albo u mamy wydrukuję
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Czw lis 11, 2010 21:29 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ja zebrałam w jeden dzień 75 podpisów, a to jeszcze nie wszystko... :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw lis 11, 2010 21:35 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ja też chętnie się podpiszę.
Basica-jutro będę w Twojej okolicy, może uda się złożyć podpis? Bo w godzinach TOZu i ja niestety pracuję też.

Co w sprawie koteczki z działek? I jak sie ma Nieboraczek i Uszatka?

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Czw lis 11, 2010 21:39 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocia Lady,
to może jak wpadniesz do mnie to przy okazji i ja podpiszę ? a jak otrzymałabym listę to zaniosłabym na uczelnię i do pracy-myślę, że lista by sie znacznie wydłużyła... .

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

Post » Czw lis 11, 2010 21:54 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ja wydrukowałam sobie w pracy 20 szt a jutro jeszcze dodrukuję i porozdaję... :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw lis 11, 2010 22:18 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

tylko dziewczynki... te listy mają trafić do 16 (wtorek) do TOZu lub do Agatki
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lis 11, 2010 22:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

pytanko: czy każda karta ma mieć nr 1-10 czy kolejne?
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Czw lis 11, 2010 23:00 Re: [Białystok9] czy wszyscy mają połamane łapy? :( s.44

J.D. pisze:Dzwoniła pani z zapotrzebowaniem na czarnego kotka z białym krawacikiem tak w wieku ok.3 m-cy bo właśnie taki im zaginął.Odesłałam do Kotkowo.pl ale może pytajcie jeśli zgłosi się do kogoś czemu zaginął,tak na wszelki wypadek.Jeśli nie pilnują maluchów to następny "zaginie" :?

Dzisiaj na przystanku linii 21 na Sienkiewicza róg Białówny było ogłoszenie: "Znaleziono czarnego kotka", oczywiście ogłaszający podał telefon ale nie spisałam, trąba jedna. Może to ten zagubiony? Nie wiem od ilu dni ogłoszenie wisi ...

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Czw lis 11, 2010 23:04 Re: [Białystok9] czy wszyscy mają połamane łapy? :( s.44

kassja pisze:
bozennak pisze:Miłe panie - spóźniłam się z informacją, bo otrzymałam ją kilka dni wstecz. Mianowicie w bloku przy Antoniukowskiej 54 w ostatniej klatce, przebywa jakaś podobno bardzo ładna kicia. Sąsiedzi chyba jednak jej nie lubią, bo nie widziała informująca mnie pani, zeby kicia miała coś z jedzonka.
Nie wie także czy to kić czy koteczka.
Może ktoś mieszka blisko i mógłby przynajmniej zobaczyć ?

Jutro będziemy w tej okolicy na polowaniu. Proszę o dokładniejsze info, np. kolor kici, itp. Ewentualnie tel do karmicielki :lol:

Kassja, nic więcej nie wiem - to była informacja taka "jedna pani drugiej pani" i do mnie doszła, także tylko adres podałam, nic więcej nie wiem.

bozennak

Post » Czw lis 11, 2010 23:14 Re: [Białystok9] czy wszyscy mają połamane łapy? :( s.44

kasiaq pisze:Witam wszystkich miłośników kotów!
Nie wiem czy trafiłam na dobry temat (Białystok pasuje ale z połamanymi łapami moja sprawa nic nie ma wspólnego :) ) ale sprawa jest dość pilna, więc zamiast szukać wątku dla siebie to piszę tu. Otóż od paru dni nachodzi nas ciężarna kotka- (

Kasiag - proszę, postaraj się zawieź kotkę do lekarza wet., niestety lepiej uśpić maleństwa, natomiast lekarz powie Ci dokładnie, co robić z kotem po sterylizacji.
Piszesz, ze często wyjeżdzacie i wówczas może być z kotem problem. Zapewniam, Cię - żaden. Zostawiasz kotu wodę i jedzenie i spokojnie udajesz się gdziekolwiek. Nikogo prosić do pomocy na 2-3 dni nie potrzeba. Kot świetnie sobie radzi.
Pozdrawiam i zabieraj kocię do domku - będziesz miała pociechę.

bozennak

Post » Pt lis 12, 2010 6:39 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

ASK@ pisze:Czy wiadomo co z kaleką kicią z działek?

Wiadomo tyle, że kicia potrzebuje domku. Kotulka nie nadaje się do mieszkania, bo nie zawsze dobiegnie do kuwety, zresztą nie zawsze wceluje w kuwecie, bo jej ciałko nie bardzo się słucha właścicielki. Potrzebny domek z ogródkiem.
Biedna kotulka, nie wiem czy przetrzyma zimę, czy jej chorego ciałka w czasie mrozów zupełnie nie skręci. :crying: :crying: :crying:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt lis 12, 2010 11:29 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szukam weterynarza, który miał przypadek nowotworu płaskonabłonkowego na uchu.
Potrzebna konsultacja!!!
Lusi ma nowego guza na uszku :(

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

[poprzednia][następna]