Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 11, 2010 20:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

salvadoredali67 pisze:przez to lizanie to ja teraz kaca leczę.

Moralnego??? Czy ... tradycyjnego?? Musiałeś się zdezynfekować??

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw lis 11, 2010 20:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Salvadore, jakieś zażalenia widzę z Twojej strony :evil: ??
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw lis 11, 2010 20:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

nie śmiałbym....

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw lis 11, 2010 20:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

No ładnie, Salvadore.... :twisted: A na kaca najlepszy spacer ze Shrekiem, skoro ja nie mogę...

joarkadia

Post » Czw lis 11, 2010 20:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Shrek patrzy z politowaniem i odrazą ale zamiast spaceru wybrałem żołądkową gorzką ( daj zdrowie Palikotowi za ten napój bogów o Panie na niebiesiech) z kolą. czuje jak wraca mi życie...

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

salvadoredali67

Post » Czw lis 11, 2010 21:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Salvadore, i nie czekasz na mnie?? Nieładnie.... :cry:

joarkadia

Post » Czw lis 11, 2010 21:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Hehe, rozumiem, że na jutro masz przewidziane sprzątanie po Shreku? Czy jednak krótki spacer odwaliłeś :ryk: ?
Zaproś dziewczynę na drinka, a nie tak opowiadasz :twisted: . A najlepiej jej zawieź :twisted: . Z palemką :mrgreen:

alix76

Post » Czw lis 11, 2010 21:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

piesio już był. na dziewczę czeka. i shrek i drink
. po alko nie jeżdżę. a komunikacja miejska ..... ......
zamiast palemki mam kaktusika do drinka...
:piwa:

a może zmieńmy temat ?
przejdźmy z mojego kaca na coś innego.

jak tam koty?

salvadoredali67

Post » Czw lis 11, 2010 21:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Śpią, napraszają się o żarcie, wałkonią na kolanach ... ogólnie zachowują się normalnie. Gołąb szaleje :ryk: . Fabiś zasnął z głową w kuwecie :roll: - czystej, rzecz jasna. Trawis posapuje przez sen :twisted: .
Kaktusik do drinka - masz styl, chłopie :mrgreen:

alix76

Post » Pt lis 12, 2010 11:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Witam Cioteczki, Wujków i Ich Footerka!
Fabrycy przeszedł dziś pomyślnie przegląd u naszej Pani Vet - ocena bardzo dobra. Świerzbu nie stwierdzono, profilaktycznie jeszcze zapuszczamy uszy przez tydzień. Reszta kota w najlepszym porządku. Vetka była zachwycona urodą Fabisia a jeszcze bardziej faktem, że wreszcie przyniosłam zdrowego kota :twisted: . Cóż, ja również.
Przed wyjściem Fabrycy załapał kilka szram bitewnych - wdał się potyczkę z Gołąbką. Z Gołąbki zrobił się prawdziwy bojowy kot ze specjalnością Walka W Transporterze: siedzi w środku i wystawia upazurzone łapy, cofając się w głąb przed odwetem ofiary. W rezultacie Fabiś ma 2 czerwone krechy na różowym nosie i głupią minę :ryk:

alix76

Post » Pt lis 12, 2010 19:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

No ładnie.... Ale to i tak nie umniejsza Jego wspaniałej urody.... :D

joarkadia

Post » Sob lis 13, 2010 10:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

No, Wiewiórczak z niego jak się patrzy :1luvu: .
Z Trawiska kawał kocura a Gołąb jest tłusty (tłusty Gołąb do kapusty :ryk: ) i żwawy - kiedy nie próbuje wlać jakiemuś 2 x większemu kotu, to szuka sobie zabawek, w miarę możliwości hałaśliwych i nad ranem :twisted: . Woalka, kociak jeszcze, też lubiła polować na duże koty, ale ona miała inną taktykę: zaczajała się na łóżku i lała łapą z góry :twisted: . Gołąb stawia na szybkość i zakamarki - wczoraj w nocy stoczyła kilka potyczek w dziurze-pod-kuchenką. Słyszałam to wyraźnie, wróciłam późno, bo dzięki mojemu zakładowi pracy była w Teatrze Sabat. Potem miałam sabat w domu :twisted: , z Gołębiem jako solistką.
Natomiast oba białe koty leją się systematycznie :( . Bandido nawet zmniejsza ilość swoich ataków histerii - a one po kilka razy dziennie, na ostro. Mam nadzieję, że wkrótce przynajmniej 1 z nich znajdzie DS, to nie jest dobra atmosfera :? . Dla nikogo.
No a te w sumie niegroźne krechy na różowych nosach - pewnie i na czarnych są też, tylko mniej widoczne :wink: - potwierdzają zasadność testowania kotów przed przyjęciem ...
Później będą jakieś foty :mrgreen:

alix76

Post » Sob lis 13, 2010 17:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

salvadoredali67 pisze:zamiast palemki mam kaktusika do drinka...

kaktusik ? 8O przecież Ci drinka wciągnie :mrgreen: :piwa:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob lis 13, 2010 17:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Basica pisze:

To potem się go wyciśnie :twisted:
Koty dzielnie śpią, ja posprzątałam. Założyłam Gołąbce wątek an Kociarni, zapraszam Cioteczki i Wujków: viewtopic.php?f=13&t=119982

alix76

Post » Sob lis 13, 2010 17:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

alix76 pisze:
Basica pisze:

To potem się go wyciśnie :twisted:
Koty dzielnie śpią, ja posprzątałam. Założyłam Gołąbce wątek an Kociarni, zapraszam Cioteczki i Wujków: viewtopic.php?f=13&t=119982

A ja się nie załapałam na tego obiecanego drinka :cry:

joarkadia

[poprzednia][następna]