Biały Marley - we własnym DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 19:37 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Tak Marley to jeden z najlepszych alpinistów,ja drugiego takiego nie widziałam .Jest tez świetnym nauczycielem nauczył wchodzić na witrynę mojego jednego rezydenta Niuńka i mam następnego alpinistę tylko wagi ciężkiej.Kwiatki pani Ewo jeszcze pani ma w domku przy tym artyście?Wagę to nasz kocurek posiada niezłą ,a przecież taki szczupak chyba osiągnie niezłe rozmiary maluczki to on nie będzie.Fajnie ,że i doktor zachwycił się cudnym kotkiem.A i Koko chyba też pasuje do niego temperamentem ,dobrze że miłość ślepą bywa.Fotek nie mogę się doczekać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 11, 2010 13:59 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Dziewczyny właśnie przed chwilą złapałam dwa czarne kociaki gdzieś 3 miesięczne od dzikiej kotki.Na razie nie wiem jakiej płci są wystraszone jeden ma na pewno koci katar bo mocno rzęzi.Wieczorem podjedzie do mnie Asia i porobimy fotki i założymy nowy wątek.W tej chwili siedzą u mnie w transporterze ,aż się trochę oswoją bo boją się moich rezydentów i psów.Jutro zabiorę je do weterynarza.Będę jak zawsze prosić Was o pomoc w ogłoszeniach i ew. leczeniu jeżeli będzie długie i kosztowne.

horacy 7

Post » Czw lis 11, 2010 14:05 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Obecna :wink:

Będę na pewno na nowym wątku :D
po_prostu_kaska

Post » Czw lis 11, 2010 17:07 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Dziękuję Kasiu jesteś niezawodna,zawsze można na Ciebie liczyć.

horacy 7

Post » Czw lis 11, 2010 20:51 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw lis 11, 2010 23:07 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

A cóż tam u naszego białego cuda słychać,bo troszkę mu tu watek zaśmieciłyśmy.Dalej czekamy na fotki bardzo ,żeby cudaka pooglądać.

horacy 7

[poprzednia]