Ja tylko napiszę, że ten fioletowy komin z pierwszej strony i miTenki do niego są już u mnie . Dzisiaj zaczepiły mnie na zakupach 4 osoby, pytały skąd mam takie cudo . Pięknie wykonane, cudna włóczka, leży świetnie! Dziękuję!
Komin szary - z ażurem - cena 60 zł, mitenki 25 zł , opaska - 12 zł, broszka 6 zł zrobione z akrylu, mięciutkiego i miłego w dotyku, z podwójnej nitki.
Komin WRZOSOWY - z ażurem - cena 60 zł, broszka kwiatek 6 zł, broszka kotek 8 zł zrobione z akrylu, mięciutkiego i miłego w dotyku, z podwójnej nitki. Można zamówić dodatki.
a wszystkie dostępne rzeczy są na pierwszej stronie
Ostatnio edytowano Sob lis 06, 2010 12:31 przez ewick, łącznie edytowano 1 raz
Czapki: szara i czarna - cena każdej 29 zł broszka 5 zł - PROMOCJA!!! do 20 listopada broszka GRATIS zrobione ze 100% akrylu, mięciutkiego i miłego w dotyku, z podwójnej nitki, cieplutkie
Czapka: wrzosowa - cena każdej 29 zł broszka 5 zł - PROMOCJA!!! do 20 listopada broszka GRATIS zrobiona ze 100% akrylu, mięciutkiego i miłego w dotyku, z podwójnej nitki, cieplutkie
wszystkie czapki pasują do kominów, są robione z tej samej włóczki, odpowiednio szarej, czarnej, wrzosowej, wszystko na pierwszej stronie