Czy ktoś się tam dziś wybiera i mógłby je dziś do czternastej dla mnie wyciągnąć. Nie dam rady sama podjechać na Paluch do tej godziny. Później je przejmę. Proszę!!!!!!!!!!
Moderator: Estraven
Never pisze:dodam jeszcze, ze dzis i jutro bedzie Sinea, to znaczy ze kotki beda 'obrabiane' w rekawiczkach. Ale pojutrze juz jej nie bedzie, wtedy malutkie maja duza szanse na zarazenie sie pp.

naline pisze:Never w ich wątku napisała:Never pisze:dodam jeszcze, ze dzis i jutro bedzie Sinea, to znaczy ze kotki beda 'obrabiane' w rekawiczkach. Ale pojutrze juz jej nie bedzie, wtedy malutkie maja duza szanse na zarazenie sie pp.
Czyli są pod opieką Sinei są w szpitaliku (tak wnioskuję), tam nikt obcy ich nie zabierze, więc do 14 będą.
Mnie dzisiaj nie będzie. Może skontaktuj się z Alareipan?

alareipan pisze:Ja jestem w pracy, moge tylko podrzucić i lecę zmienić tytuł w wątku. Dlaczego do 14? Adopcje są dzisiaj chyba do 16.
709/10 już dawno w domu, poszła w weekend 30-31.10. Jamkasica dzwoniła wczoraj do Państwa. Malutka ma się super, wszystko gra![]()
kalla pisze:alareipan pisze:Ja jestem w pracy, moge tylko podrzucić i lecę zmienić tytuł w wątku. Dlaczego do 14? Adopcje są dzisiaj chyba do 16.
709/10 już dawno w domu, poszła w weekend 30-31.10. Jamkasica dzwoniła wczoraj do Państwa. Malutka ma się super, wszystko gra![]()
Sinea mówiła, że do 14. Ale dzięki już wiem, że do 16 i zaraz po nie jadę.
alareipan pisze:...

W sobotę skorzystam Szalony Kot pisze:Rusek dzis był jak się wchodziło na Azyl II to pierwsze drzwi po prawej.
I są też tam dwa koty TOTALNIE białe. Jakby ktoś szukał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 54 gości