Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pantea pisze:Byłam poznać kocie towarzystwo z parkingu. To jest parking koło BP. Tam jest 5 kotów (wszystkie miziate i proludzkie) mama Miśka, jej ok. 1,5 roczny syn Tygrysek i 3 maluchy. Maluchy są śliczne (szczególnie jeden, jest dymno-biały)i mają jeszcze niebieskie oczy. Oczywiście w tak ważnym momencie aparat odmówił współpracy więc sa tylko fotki z komórki.
Koty mieszkaja w szopie przy parkingu ale to jest nieogrzewana szopa. Na teraz OK ale zima dla kociaków nie bardzo. No i zdecydowani za blisko ulicy.
Maluchy trzeba by stamtąd zabraćMamę ciachnąć.
Zapomniałam zajrzeć pod ogonki, ale w tym wieku to ja jeszcze nie rozróżniam płci.
Mama Miśka to ta biało-szara kota
Tygrysek to pręgowany burasek i maluchy: biało-dymny, burasek i biało-bury)
fuerstathos pisze:gdzie się nie obrócisz - tam kot![]()
Wczoraj ustawiliśmy m.in. na Orła Białego domek
Mam nadzieję, ze zamieszkają w nim dwie z wysterylizowanych w tym roku kotek, bo do tej pory miały jedynie kartony porozkładane pod balkonami.
anna57 pisze: Mam leki do wydania po moich nerkowcach:
Peritol w syropie 2mg/5ml-10.2011
Peritol w tabletkach 4mg/20 tabletek-10.2012
Lespewet 125ml-prawie cała butelka- ważność 10.2011
Rubenal*75 3/4 opakowania-05.2011
Na grzyby...
Triderm ( maść z clotrimazolum i gentamycyną)-10.2011- stosowana powinna być wdł poleceń lekarza.![]()
Jakby ktoś potrzebował
fuerstathos pisze:anna57 pisze: Mam leki do wydania po moich nerkowcach:
Peritol w syropie 2mg/5ml-10.2011
Peritol w tabletkach 4mg/20 tabletek-10.2012
Lespewet 125ml-prawie cała butelka- ważność 10.2011
Rubenal*75 3/4 opakowania-05.2011
Na grzyby...
Triderm ( maść z clotrimazolum i gentamycyną)-10.2011- stosowana powinna być wdł poleceń lekarza.![]()
Jakby ktoś potrzebował
Peritol w tabletkach chętnie, na rubenal czekam a grzyba na szczęście nie mamy![]()
Jakoś się zdzwonimy. Chyba w piątek wieczorem będę stawiała domek gdzieś na Piątkowie, to może przy okazji podskoczę?
itaka pisze:Nie no cud, miód, malinaA Nefi też może znalazła jakiś domek ?
fuerstathos pisze:Kolejny kociak z Orła Białego (kolejny blok) szukający domku - mała, śliczna, puchata, milutka koteczka
Jutro łapiemy mamusię na sterylkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości