BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! W DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 17:40 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

CatAngel, dzięki, ale nie spodziewałam się tego i pomyślałam, że to jakiś spam. Parę wykasowałam, dopiero potem się zorientowałam o co chodzi :oops:

Na FB konta nie mam i nie zamierzam mieć, nawet dla kotów ;) Na NK nieopatrzenie kiedyś założyłam, ale z tym też zamierzam zrobić porządek.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt lis 05, 2010 19:16 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

No to kciuki za piękną koteczkę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt lis 05, 2010 19:31 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:CatAngel, dzięki, ale nie spodziewałam się tego i pomyślałam, że to jakiś spam. Parę wykasowałam, dopiero potem się zorientowałam o co chodzi :oops:

No to sie zrobi jeszcze raz :ok: Tylko mi tam nie kasuj :mrgreen:
A ja nie wpadłam na to żeby Ci napisać :) że ogłoszenia porobiłam

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 05, 2010 21:51 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:Na FB konta nie mam i nie zamierzam mieć, nawet dla kotów ;) Na NK nieopatrzenie kiedyś założyłam, ale z tym też zamierzam zrobić porządek.

Ja co prawda mam konta na obu, ale w ogóle z nich nie korzystam. Z NK - od jakiegoś czasu, z FB - od samego początku. Na NK coraz bardziej rozśmieszał mnie żałosny lans i zwykła głupota większej części użytkowników, na FB - z tego, co dosyć pobieżnie zdołałam się zorientować - jest raczej podobnie (choć nie przeczę, że możliwości rozprzestrzeniania ogłoszeń adopcyjnych ogromne) - międzynarodowe tym razem targowisko próżności. I jeszcze na dodatek jakieś dziecinne, pożerające czas gierki plus przygłupie quizy :roll: Nie moje to klimaty, ni cholery :wink: Dlatego podobnie jak Ty, nawet dla dobra kotów, nie zamierzam się tam osobiście udzielać. Ale akurat o wrzucenie kociego ogłoszenia to zawsze można kogoś poprosić :wink: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 07, 2010 17:49 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Bimbasek nie był dziś na spacerku, pogoda paskudna :( Trochę pomroził futro na balkonie, chyba mu to wystarczy ;)

Nikt nie dzwoni :roll: Jak się do wiosny dom nie znajdzie, to będzie naprawdę bieda z tym kotem :roll:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie lis 07, 2010 21:34 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

A taka jest piękna :(

Mój-Twój Tulec w końcu miał w życiu trochę szczęścia (Dom super, dzisiaj dostałam kolejnego maila, tym razem z fotkami :wink: ), oby i Bimbaskowi się udało :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 15:43 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Komu Księżniczkę-jedynaczkę...?

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 23:02 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Kurcze, taki ładny kot - nie rozumiem czemu nie ma chętnych.
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto lis 09, 2010 20:07 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Królewno, pokaż się światu.

Wielbłądzio

Post » Śro lis 10, 2010 20:44 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Bimbołka prosi o kciuki na jutro.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro lis 10, 2010 20:54 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Ooo, czyżby coś się kroiło...?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Czw lis 11, 2010 0:46 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Kciuki za co?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lis 11, 2010 10:50 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Kciuki obecne i czekamy na dobre wieści :ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw lis 11, 2010 16:08 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

No fajni ludzie. Nie powiem, że idealni, bo to domek :roll: Ale kot ma być domowy, a nie wychodzący. Nie wierzę w takie rozwiązania na dłuższą metę. Ale oni jednego kota już stracili i nie chcą stracić drugiego. Ech....
W oknach, tych otwieranych ponoć są miskitiery. W niedzielę tam pojadę i zobaczymy.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw lis 11, 2010 20:05 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

No to czekamy do niedzieli...
Ten domek, który szukał kotka w Radomiu, też yłby wychodzący. Tu przynajmniej twierdzą, że raczej nie będzie wychodzący, więc kto wie...

Trzymam kciukasy!
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Od: Wto sty 02, 2007 20:00

[poprzednia][następna]