TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 16:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Petka-P1 pisze:Co to za cudne maleństwa?

Kociaczki do adopcji.

Kocięta mają 3m-ce wszystkie są bardzo miziate, mają dobry kontakt z psem. Są odrobaczone i zaszczepione. Dwie dziewczynki Maja i Megi i dwóch chłopców Miluś i Mikuś są dobrze ułożone i czekają na dobry domek. Mama Matylda ma rok.
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lis 10, 2010 20:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Jakie cudne maluszkowe stadko :1luvu:
tylko brać i kochać :1luvu: innej możliwości nie widzę...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro lis 10, 2010 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Przed chwilka trafiły do mojej piwnicy trzy kociaki z poważnym kocim katarem (:(:(
Miały byc zlikwidowane :(:(:(
Pilnie szukam in DT
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 10, 2010 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

jasne, lepiej sprowadzac niepotrzebnie na swiat, a jak zachoruja to zlikwidowac... :evil: :evil:

niech sie skonczy juz ta zla passa dla mrusiow, niech sie karta obroci na lepsza strone! :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 10, 2010 22:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Przed chwilką byłam karmić bezdomne koty i chciałam wejść do piwnicy do tych chorych kociąt , ale sie bałam bo siedział na klatce pijak :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 11, 2010 0:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Pewnie niedługo sobie pójdzie :ok: hop hop mruczusie :ok: :ok: :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Czw lis 11, 2010 1:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

LSVC pisze:Jakie cudne maluszkowe stadko :1luvu:
tylko brać i kochać :1luvu: innej możliwości nie widzę...

Maluszki maja swoj watek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=119863
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw lis 11, 2010 13:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kolejne biedy w pilnej potrzebie , chore na KK trafiły do mnie , ale nie do domu lecz do piwnicy :cry: bo u mnie była ta wstrętna PP

Mam nowe zdjęcia z mms a , ale ja nie potrafię ich wstawiać na forum i wysłałam je do Caragh a ona jak będzie miała chwilkę to je tu wstawi .

Kociaki już po zastrzykach Tolfine i po podaniu maści do oczek , sama im podałam i nie było najgorzej maja duże szanse na oswojenie , choć nadal bardzo się boją ale nie ma się co dziwić jak nie miały nigdy do czynienia z człowiekiem ...
Te dwa ciemniejsze co maja tylko po jednym oczku chorym nie wyglądają źle , oczka racze będą do wyleczenia , jedynie może zostać mała blizna a może i nie
ale ta jasna kiciunia nic nie widzi i oczka są bardzo brzydkie , ale mam nadzieje ze leczenie się powiedzie .... u mnie juz były kociaki w cięższym stanie i udało się im znaleźć domki , tak jak Mani i Milce ( obie nie widome ) oraz Maciuś z jednym oczkiem nie widzącym a Oaza tez miała oczko w fatalnym stanie a teraz ma super domek , choć widać i to dość mocno bliznę i tu ciekawostka że te wszystkie koty mieszkają w Warszawie
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 11, 2010 13:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

no to do góry :D

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Czw lis 11, 2010 13:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Wątek slepaczków które sa w mojej piwnicy ...
viewtopic.php?f=1&t=119840
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 11, 2010 15:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:Wątek slepaczków które sa w mojej piwnicy ...
viewtopic.php?f=1&t=119840

To one:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw lis 11, 2010 17:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

:cry: :cry:

Kociara82

Post » Czw lis 11, 2010 18:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Wkleiłam wątek piwnicznych maluchów na wątku ślepaczków.

viewtopic.php?f=1&t=113902
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lis 11, 2010 21:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

ech... kolejne maluszki... :(
żeby tylko im się udało...
:ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw lis 11, 2010 23:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

jednego jestem pewna: Justa i weci zrobia wszystko, zeby w miare mozliwosci wyleczyc kociaki, nie z takich opresji koty dzieki nim wychodzily, wiec o to spokojna jestem. Natomiast mimo wszystko kciuki wskazane sa calodobowo :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]