PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 14:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AAaaaaa,rzeczywiście :roll:
No tak,zupełnie nie wiem dlaczego banerek czarownicy inteligentnej inaczej tak bardzo do mnie pasuje :mrgreen:
Zmykam do miasta :!: Jak wrócę to zajrzę :)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro lis 10, 2010 15:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Kotka doroty troche zakrecona jest ;). A ja chcialam Siostry zaprosic na bazarek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=119841 . Milego popoludnia.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro lis 10, 2010 15:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Niom :mrgreen: zakręcona jak słoik ogórków :mrgreen: :ryk: :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro lis 10, 2010 15:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Swareeczku, cudo karteczki :1luvu:
Sol, gratuluję asertywności :ok: . Moja krew :mrgreen: Częściej na Śląsku bywaj, nabierzesz jeszcze większej asertywości :D
Majencja, zaniemówiłam :roll: . Jesteś bardzo dzielna, że umiesz tak o tym … :ok:
Pomponowa, zuch córka :ok: Może moja kiedys też będzie miala takie odpały :mrgreen: Już się boję 8O .

A ja nie wiem kiedy, nie wiem jak ... schudłam 6 kilo 8O 8O 8O Jestem w takim szoku, że radości nie dopuszczam. Jakby któraś pytała jak zalecam moją terapię - dużo seksu :mrgreen: Co za uczucie, kiedy ciasne fajne gatki nagle sa luźne ... :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lis 10, 2010 15:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jozefina1970 pisze:
Trinity36 pisze:Helpunku, potrzebuję konto Etiopii!! Ma ktoś?

Konto Etiopii może mieć SolAngelika :?:

Kochana Siostro Skarbniczko, Etiopia jest w szpitalu - ma wyjsc dzisiaj, wiec po powrocie z pracy do niej zadzwonie i dopytam czy juz jest w domu czy jeszcze na badaniach. Poprosze ja rowniez o numer konta - czy moge prosic o podanie informacji ile otrzyma? Niech sie dziewczynie milej wraca do domu z taka informacja :)

Ja wczoraj ledwie dopelzlam do domu. Po pracy pojechalam do zebodluba (czeka mnie znow cykl posiedzen z otwarta geba :? co odbije sie bardzo mocno na mojej kieszeni) potem szybko kupic kotom jesc za reszte pieniedzy i na zajecia z wloskiego. Mialam kryzys bardzo silny i chcialam olac zajecia ale zadzwonilam do TZa i uslyszalam ze sie uczy, uslyszalam taka motywacje i zapal w jego glosie ze stwierdzilam ze nie, wytrzymam :) Pojechalismy na zajecia, wrocilam do domu o 22.40, po 23.00 padlam w objecia lozkowe. Dzis wstalam z oczami na zapalkach ale - siedem godzin snu to nie trzy.
W pracy dzis duzo zamieszania, duzo szukania papierkow i duzo wysilania umyslu (okazuje sie ze jednak mam wiecej niz trzy komorki szare co mnie cieszy).

jasdor, dobrze ze pojechalas do tego kolegi lekarza. Mam olbrzymi szacunek do zawodu lekarza, ale krew mnie zalewa jak czytam o jednostkach ktore lekce sobie waza doniesienia o niepokojacych objawach. Przeciez taniej i lepiej zapobiegac, niz leczyc... ale ja jestem idealistka i dlatego nie pasuje do spoleczenstwa :twisted:

wracam do pracy milego dnia wszystkim Wam.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lis 10, 2010 15:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

psiama pisze:Swareeczku, cudo karteczki :1luvu:
Sol, gratuluję asertywności :ok: . Moja krew :mrgreen: Częściej na Śląsku bywaj, nabierzesz jeszcze większej asertywości :D

...ja, zebys ty wiedziala, dzioucha, jak mi sie za Slonskiem teskni....ech...
ostatnio bylam na szkoleniu w Katowicach, przelecialam ino przez miasto, obfocilam kolejny etap niszczenia/remontowania dworca pkp, zdarlam fleki do konca i wrocilam.... auuuu, chyba sobie kupie mieszkanie w katosach normalnie!

majencjo... ja nie bede komentowac tego co napisalas. wyraze tylko szacunek i podziw dla Ciebie, bo zbyt czeste rozwazanie pewnych nagannych postaw ludzkich powoduje we mnie chwilowy wzrost agresji i spadek poziomu zadowolenia z zycia. i ze tak powiem, damie nie uchodzi pewnych kwestii wypowiadac...
dziekuje Bogu ze to nie jest moj ojciec ten facet.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lis 10, 2010 18:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Vill, a dokąd mkniesz jutro? Bo ja też będę podróżować :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro lis 10, 2010 19:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Do Szczecina jutro pomykam! Do teściowej :dance:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lis 10, 2010 19:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ktoś mi dzisiaj przysłał fanty na loterię... I nie mogę się domyslić kto!! A ta osoba pisała na forum co będzie w paczce i jest, jak pisała, a ja nicka nadal nie pamiętam! :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lis 10, 2010 19:40 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:Do Szczecina jutro pomykam! Do teściowej :dance:

A ja do Krakowa...do teściowej :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro lis 10, 2010 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Tesciowe wizytacje widze sie szykuja :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro lis 10, 2010 22:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

solangelica pisze:...
Kochana Siostro Skarbniczko, Etiopia jest w szpitalu - ma wyjsc dzisiaj, wiec po powrocie z pracy do niej zadzwonie i dopytam czy juz jest w domu czy jeszcze na badaniach. Poprosze ja rowniez o numer konta - czy moge prosic o podanie informacji ile otrzyma? Niech sie dziewczynie milej wraca do domu z taka informacja :)
...

No myślę, ze 450 zł :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro lis 10, 2010 22:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jestem tego samego zdania
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lis 11, 2010 12:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Za Etiopię trzymam kciuki i myślę ciepło.

Chciałam zauważyć, że to skandal, żeby taka pogoda była w Święto Niepodległości. My co prawda tradycyjnie idziemy ze znajomymi na obiad do restauracji cieszyć się, że menu jest po polsku ale przecież mogłoby być choć ciut jaśniej za oknem. Mam zapalone światło w domu a jest dopiero południe! :strach:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw lis 11, 2010 12:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

U nas pogoda piękna, tylko wiatr chyba zimny - dużo słońca Wam przesyłam i smacznego obiadu życzę :-) U mnie nędzarnie - makaron z białym serem :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]