Moja pani chciała mnie uśpić... Teraz mam wspaniały domek!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 9:12 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

ale czy podwójnie? 8) Powszechnie przecież wiadomo, że co dwa koty to nie jeden :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 10, 2010 12:08 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Pewnie teraz już nawet nie odbierają telefonów od niej... u mnie bardzo szybko nagle ze znajomych na fb wyskoczyło kilku znajomych, jak tylko zaczęłam tam aktywnie szukać kotom domków ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 10, 2010 12:30 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

ehh skąd ja to znam.. takich "znajomych"
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 10, 2010 13:41 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Ja to nawet kilka wieloletnich znajomości skończyłam po tym, jak ktoś nie chciał wziąć ode mnie kota :oops:
Jedna panienka np. nie chciała dać domu pięknej dorosłej kotce po przejściach, zamiast niej wzięła sobie słodkiego maluszka :roll: A kot miał być pierwszy, mogła wziąć każdego, nie była to kwestia np. trudniejszego dokocenia. No to się wściekłam i koniec :twisted:
Inna: nałogowo rozmnażała swoje domowe kotki i nie widziała w tym niczego złego:twisted:
I tak dalej.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 10, 2010 13:45 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

ja nie rozumiem ludzi, którzy nie mają żadnego czarnego kota 8)
przecież chociaż jeden czarny kot jest każdemu niezbędny 8) do szczęścia

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lis 10, 2010 13:48 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Tak. Ludzie wolą wziąć kociaczka/szczeniaczka a nie dorosłego zwierza albo maleństwo ale broń boże nie chore. To od zawsze mnie zadziwiało i przerażało. Dzisiaj niestety miałam nieszczęście siedzieć w poczekalni do weta z dwoma hodowczyniami - jedna psów, druga kotów. Panie wymieniały się rozkosznie cenami, śmiały się jak to śmiesznie koty wyglądają rozciągnięte na wystawach :roll: a potem jedna strasznie żałowała, że była taka naiwna i wzięła kiedyś chorego kota, który umarł. Bo tak szkoda i hodowczyni nie zwróciła pieniędzy. Boże widzisz i nie grzmisz! A tymczasem ja siedziałam z moim rasowym Pucusiem bez oczków, którego miesiąc temu jakiś "hodowca" wyrzucił bo się "zepsuł" i krew mnie zalewała i łzy napływały do oczu.
Przepraszam za prywatę ale musiałam odreagować.

Tak to jest ze znajomymi. Po pewnym czasie zaczynasz czuć się winna, że tak ich napastujesz ciągle ogłoszeniami a oni wcale winni się nie czują, że są bez serca i nawet nie reagują...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 18, 2010 2:30 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Moja Bidunia wczoraj odeszła :cry:

Tym sposobem Glamiś ma DS na zawsze...
Obiecuję nie zanieść go do uśpienia za miauczenie pod drzwiami :twisted:

Proszę, pomyślcie chociaż przez chwilę o mojej maleńkiej, bezbronnej Królewnie, która tak dzielnie walczyła :( :( :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lis 18, 2010 2:44 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

O rany, przykro mi. Szczęście w nieszczęściu, oby Gramek i Twoje inne kociaste Cię pocieszyły jak najmruczniej.

Koteńko, biegaj szczęśliwa za TM !

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lis 19, 2010 20:58 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Nikt więcej nie pogratuluje mnie i Glamisiowi :wink: ?

Bo on jest bardziej Glamek niż Gramek: po pierwsze dlatego, że z powodu braku zębów tak sobie glamie przy jedzeniu :wink: , a po drugie - jest tak piękny, elegancki i dostojny, że oficjalnie może mieć na imię Glamurek 8)

Kiedy mówię do niego: "Glamiś!", od razu podnosi główkę i odpowiada mi głośnym '"miauuu, słucham?" :wink: A kiedy mówię: "Glamciu, daj buzi, pokaż mi, jak całują prawdziwi mężczyźni" :oops: tryka mnie pyszczkiem/noskiem albo... albo najpewniej siebie w świecie zaczyna lizać mnie po paszczy :D

Kocham go :1luvu:

Chociaż trochę koi ten wściekły ból po Bidusi :cry:

EDIT: haniebny brak spacji, wyglądało to jak błąd półanalfabety :oops: ('po pierwsze' napisane razem :strach: )
Ostatnio edytowano Pt lis 19, 2010 21:17 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Pt lis 19, 2010 21:12 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Gratuluje Wam obojgu!

A o Bidusi mysle zawsze, gdy o Bolusiu mysle...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lis 19, 2010 22:00 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

to chyba już czas zmienić tytuł wątku :mrgreen: I gratulacje z okazji wstąpienia na nową drogę życia z nowym mężczyzną :lol: :piwa: :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pt lis 19, 2010 23:41 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Wielbłądzio pisze:Kiedy mówię do niego: "Glamiś!", od razu podnosi główkę i odpowiada mi głośnym '"miauuu, słucham?" :wink: A kiedy mówię: "Glamciu, daj buzi, pokaż mi, jak całują prawdziwi mężczyźni" :oops: tryka mnie pyszczkiem/noskiem albo... albo najpewniej siebie w świecie zaczyna lizać mnie po paszczy :D

:ryk:
CUDO! :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob lis 20, 2010 19:03 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Jestem bigamistką :oops:
Bo pierwszym i najważniejszym dotąd Mężczyzną Mojego Życia jest Żab...
Ale Glamurek ma wielkie szanse zająć miejsce ex equo, jest po prostu najniezwyczajniej w świecie cudowny :1luvu:
Od kilku godzin leży w leżance pod kaloryferem i mrrrrruczy. Aż strach podchodzić, bo kiedy powie się do niego byle słówko, podnosi się, opiera łapkami na wysokości mojej szyi i zaczyna lizać mnie po twarzy :roll:

Wielbłądzio

Post » Sob lis 20, 2010 19:07 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

[quote="Wielbłądzio"]Nikt więcej nie pogratuluje mnie i Glamisiowi :wink: ?

Gina z Lilką gratulują :kotek:
niestety nie mamy w domu czarnego kota - mamy "sąsiadkowego" , ale odkąd bezczelnie nasyczał i nawarczał na Ginusie - ma zakaz wstępu w gościnę :D
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lis 20, 2010 23:30 Re: Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Mamy DT

Wielbłądzio pisze:
Od kilku godzin leży w leżance pod kaloryferem i mrrrrruczy. Aż strach podchodzić, bo kiedy powie się do niego byle słówko, podnosi się, opiera łapkami na wysokości mojej szyi i zaczyna lizać mnie po twarzy :roll:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jaki słodziak!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

[poprzednia][następna]