Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 10:43 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:A Wiesiek kciałby jamnika? 8O

Nie kciałby. :twisted: W ogóle nie kciałby nic, a zwłaszcza jamnika. Ale chodziło o masę przyszłego pieseczka :roll: nie dam rady czasowo z wychowywaniem psiaka teraz :( a przecież nie mogę zostawić samopas kaukaza, bo wyrośnie potwór 8)

Wiem, wiem, że chodziło o masę, ale myślałam, że znajdę choć jedną rysę na wizerunku Wieśka :mrgreen:
Poważnie mówiąc, jamniki uwielbiam jak wszystkie piesy, tylko chyba trudniej je do życia z kociastymi przyzwyczaić.
A piesa teraz rzeczywiście brać nie możesz :( Szczeniakowi trzeba masę czasu poświęcić.
Mam nadzieję, że ten kaukazki malec prędko kogoś za serce chwyci :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 10, 2010 10:52 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiu, ja tez uwielbiam jamniki :1luvu:
za ten ich wredny charakter :twisted: :wink:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lis 10, 2010 10:56 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

widziałam w życiu jednego jamniora, który mnie zauroczył. To była drobna, szczuplutka sunia, wiecznie w ruchu, wesolutka taka i miała na imię ... Śrubka :lol: ale ogólnie dla mnie pies zaczyna się powyżej kolan :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 10, 2010 10:58 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

noooo Inga, los jest przekorny, żebym Cię kiedyś z ratlerkiem nie zobaczyła :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lis 10, 2010 11:03 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiu, w końcu upasiesz Smużkę na tym kurczaku, spokojnie :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 10, 2010 12:01 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiu, czy masz informację co z Garncarzem? Potwierdzili termin? Wiem, że temat dotyczy Bąbla, ale zapytam tutaj.

A Mela jest najfajniejszym psem jakiego znam. Uwielbiam ją.
Ostatnio edytowano Śro lis 10, 2010 12:09 przez Petka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lis 10, 2010 12:08 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

jerzykowka pisze:Akcję ogłoszeniową rozpoczniemy dopiero gdy koteńka wydobrzeje po zabiegu :wink:

Tak, tak przyznaj się lepiej, że chcesz mieć ją jak najdłużej u siebie 8)

Kochana ja dzisiaj z Puckiem byłam na ważeniu - waży 3.15 (3 tyg temu 2.50) tak więc służę korepetycjami (albo trzecim żołądkiem Pucusia bo to nie możlwe żeby jeden tyle pomieścił) :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 10, 2010 12:30 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Aaaa, czyli Pucuś zdecydowanie objął pozycję lidera :wink: :D Mam nadzieję, że to Smużkę zmobilizuje 8)
Kochana, ucałuj łakomczuszka ode mnie, proszę :1luvu:

Peciu, Satyrki będą w poniedziałek u Garncarza, prosiłam aby dopytali czy na pewno dotrze do Poznania w listopadzie. Mam nadzieję, że tak i że ominie nas wycieczka do Warszawy :roll:

Jutro wolny dzień, więc może uda mi się złapać trochę światła i sfotografować Smużkę.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro lis 10, 2010 12:32 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Ucałowany prosto w płaski nosek :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 10, 2010 21:18 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Buziale, buziale, buziale. :mrgreen: :1luvu:
Asiu, jak Ty masz fajnie 3 kociaste z Tobą śpią. :ok:
Nie żebym zazdrościła :twisted: , ale też bym tak chciała. :wink:
Buziale, buziale, buziale. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lis 12, 2010 8:32 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Dziękujemy za buziale, hej :1luvu:

A teraz kilka fotek Smużki.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Toaleta na ulubionym krzesełku
Obrazek

A teraz Smużka buszująca w kwiatach:
Czaimy się...
Obrazek

Skaczemy rozpoczynając akrobacje :wink:
Obrazek

I robimy wraz z Bąblem porządki w doniczkach :roll:
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 12, 2010 8:33 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Masz prawdziwą ogrodniczkę :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 12, 2010 8:37 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asia, a kto to jest ten marmur piękny obok Smużki ?
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 12, 2010 8:42 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Aniu-to chyba Bąbelek!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Smużka już taka wyluzowana,śliczna-laleczka porcelanowa! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Asieńko-istne czary! 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 12, 2010 8:45 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

pisiokot pisze:Asia, a kto to jest ten marmur piękny obok Smużki ?

Aniu, ten marmur to mój ślepek - Bąbelek. Tak już urósł...
Wreszcie ma towarzyszkę do urwisowania :wink: Zabawa w ogrodnictwo jest ostatnio ulubioną aktywnością Smużki :lol: Na szczęście nie ma żadnych zapędów do obgryzania roślin! Woli kopać w doniczkach :wink:

Aaa, Kropeczka poznała "malucha" 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]