K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 11:21 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

mahob pisze:
queen_ink pisze:Ogłaszarki, zaspamowałam Wam skrzynki materiałami do ogłoszeń kotów od p. Heleny.

No, troszkę tego jest... :roll: :wink:

Proszę potem o info, jeśli koty będą znajdowały domki - w celu zdjęcia ogłoszenia.

Oczywiście dam znać.
Myślę, że nie trzeba zgadywać, kto pójdzie pierwszy...

Dzidziu, Majeczko :(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lis 09, 2010 11:23 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:
BarbAnn pisze:i za to nie lubię listopada

ale dzięki Tobie mamy jej piękne foteczki na pamiątkę

ech
przecież cięzko Dzidkę było utrzymać w miejscu podczas zdjęć
Trzeba było kombinowac z czasem
ale po schroniskowcach z białaczką widzę jaka to jest podstępna choroba
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lis 09, 2010 11:33 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Cały ranek zwlekałam z zaglądnięciem tutaj.
Czy ja mogę prosić o jakąś łagodniejszą wersję wątku, dla tych słabych psychicznie? Bo rzeczywistość zaczeła jakiś czas temu przekraczać moje możliwości oswajania jej :(

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto lis 09, 2010 11:41 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tosza pisze:Cały ranek zwlekałam z zaglądnięciem tutaj.
Czy ja mogę prosić o jakąś łagodniejszą wersję wątku, dla tych słabych psychicznie? Bo rzeczywistość zaczeła jakiś czas temu przekraczać moje możliwości oswajania jej :(

To już jest łagodniejsza wersja :( Niektórzy znają szczegóły.

Rzeczywistość naprawde przekracza moje zdolności percepcji.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lis 09, 2010 11:43 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tosza pisze:Cały ranek zwlekałam z zaglądnięciem tutaj.

dlatego rzadko się odzywałam, bo mogłam przynieść tylko hiobowe wieści ...

Miszelina ma rację, to jest wersja light :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 09, 2010 12:15 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:Miszelina ma rację, to jest wersja light :(

:cry:
I wogóle... :cry:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lis 09, 2010 14:15 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Dzideczko :( Majeczko :( cholerny listopad...
karaluszku jestem z Toba calym sercem.... Dzidka ostatnio taka byla fajna jak Was odwiedzalam, nie chce mi sie wierzyc ze jej juz nie poglaskam :(

...jak to wersja light?! chyba mam mylne pojecie o lekkosci w takim ukladzie... :cry:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lis 09, 2010 20:21 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

light - inaczej wersja DEMO
:(
strasznie mi przykro..
... ze wszystkich powodów :(
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lis 09, 2010 23:00 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

na dobicie, ale to raczej mnie osobiście: Panna Rosia Miaucikówna uciekła z rok temu w Prokocimiu i oczywiście nikt nie dał znać :evil: a dzisiaj Agnieszka, która ma m.in. mojego Bazyla Miaucika, pisze do mnie, że mały ma politorbielowatość nerek i będzie z tego kicha .... Jak miał 6 tygodni wyciągnęłam go za ostatnią nogę z grobu, wtedy jeszcze dr Rzucidło podjął się ratowania malca, który miał ostrą niewydolność nerek i daliśmy radę. Widziałam, że dr Neska robi takim kotom przeszczepy, dializy i Bóg wie co. Najciekawsze, że to choroba typowa dla persów, to co ma Rufin - dla syjamów, co ja mam za koty, na miły Bóg??!

Tweety

Post » Śro lis 10, 2010 9:14 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Szalony Kot pisze:http://blip.pl/s/201087135
Szukają kota w Krakowie :)

tylko jak temu komuś odpowiedzieć bez tworzenia tam konta? :roll:

- Stefkowi jedno oczko bardzo ładnie się leczy, niestety, drugie będzie do usunięcia :(
- nadal poszukuje chętnych do przejęcia 1, 2, 3 lub nawet 4 maluchów z Dobrego Weta, może lepiej dwójkami aby żaden nie został samotny ale też nie zajmowały za dużo miejsca :wink: Maluchy mają 1,5 m-ca, są odrobaczone, na szczepienie za wcześnie
- mam jakiś wstępny sygnał o mamusi z kociakami świeżo urodzonymi pod sklepem ale szczegółów nie znam
- Robiś idzie w poniedziałek do domu, Mruczka juz poszła wczoraj
- Kondzio ma dzisiaj wizytę, będzie się działo :wink:

Tweety

Post » Śro lis 10, 2010 9:37 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:

- Stefkowi jedno oczko bardzo ładnie się leczy, niestety, drugie będzie do usunięcia :(
- nadal poszukuje chętnych do przejęcia 1, 2, 3 lub nawet 4 maluchów z Dobrego Weta, może lepiej dwójkami aby żaden nie został samotny ale też nie zajmowały za dużo miejsca :wink: Maluchy mają 1,5 m-ca, są odrobaczone, na szczepienie za wcześnie
- mam jakiś wstępny sygnał o mamusi z kociakami świeżo urodzonymi pod sklepem ale szczegółów nie znam

Założyłam, odpisałam ;).

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro lis 10, 2010 9:48 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

queen_ink pisze:
Tweety pisze:

Założyłam, odpisałam ;).

poklepanie po pleckach za kreatywność :wink: może akurat ale 1,5 miesięcznego nie damy, bo bez szczepień nie wypuszczę
btw, Asiu, robiłaś już może budki? 2 na pewno mają jechać w sobotę do Bochni wraz z Łapakiem. I może znalazłabyś gram czasu aby zrobić nowe fotki Borówce i Wisience, one mieszkają przy Matecznym, dla BarbAnn zostałby północny Kraków :wink:

Tweety

Post » Śro lis 10, 2010 9:49 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

dziś do domu jedzie Hedwiga, jutro Szarbonka i, jeśli wszystko dobrze pójdzie z wizytą, Herman. :-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro lis 10, 2010 9:59 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:
queen_ink pisze:

Założyłam, odpisałam ;).

poklepanie po pleckach za kreatywność :wink: może akurat ale 1,5 miesięcznego nie damy, bo bez szczepień nie wypuszczę
btw, Asiu, robiłaś już może budki? 2 na pewno mają jechać w sobotę do Bochni wraz z Łapakiem. I może znalazłabyś gram czasu aby zrobić nowe fotki Borówce i Wisience, one mieszkają przy Matecznym, dla BarbAnn zostałby północny Kraków :wink:

Budki będą robione dzisiaj, już wiem od Quenn_ink.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]