Gdy gasną światła - Merlinek ma DOM:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 23:01 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

Od nas pójdzie 50 - więc Merlinek będzie miał 200,00zł w swojej skarpetce :1luvu: może nawet i więcej, bo wiem że "idzie" jeszcze jakiś przelew z KociegoZakątka :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lis 09, 2010 23:04 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

ciekawa.swiata pisze:PODZIWIAJTA ;)

http://naprawiamswiat.ownlog.com/

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:kotek:

prześliczny jest :1luvu: :1luvu:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro lis 10, 2010 8:04 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

piękny :D

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Śro lis 10, 2010 8:16 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

boże ale to piękne kocisko :ok:
na tym posłanku wygląda jak pan na włościach :)
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro lis 10, 2010 9:21 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

ciekawa.swiata pisze:Wreszcie miałam czas żeby przysiąść i oto urodził się obiecany bilans Merlinowej "skarpety"

Apel o wsparcie zatem zawieszony :)

A ja do Gibutkowej napisałam, że też coś będę miała dla Merlinka, ale po 20.11. :oops: :roll:
I nie odpisała :(
ciekawa.świata, do Ciebie należy decyzja :)

Bardzo, bardzo się cieszę i też troszkę zazdraszczam ...
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro lis 10, 2010 11:28 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

ale on piękny i szczęśliwy.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo musiało mu być źle w schronisku.... teraz to nawet błysk w oku :mrgreen: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lis 10, 2010 11:31 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

Merlin jest śliczny :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro lis 10, 2010 11:38 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

Agness78 pisze:ale on piękny i szczęśliwy.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo musiało mu być źle w schronisku.... teraz to nawet błysk w oku :mrgreen: :ok:

też zauważyłam zmianę w wyrazie oczek, teraz to szczęśliwy kot a w schronisku był smutny.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro lis 10, 2010 11:48 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

Myszeńk@ pisze:
ciekawa.swiata pisze:Wreszcie miałam czas żeby przysiąść i oto urodził się obiecany bilans Merlinowej "skarpety"

Apel o wsparcie zatem zawieszony :)

A ja do Gibutkowej napisałam, że też coś będę miała dla Merlinka, ale po 20.11. :oops: :roll:
I nie odpisała :(
ciekawa.świata, do Ciebie należy decyzja :)

Bardzo, bardzo się cieszę i też troszkę zazdraszczam ...

Szepraszam :oops: miałam telefon jak czytałam a potem mi z głowy wyleciało :oops: Ja mam Azheimera chyba :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 10, 2010 14:28 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

Gibutkowa pisze:Szepraszam :oops: miałam telefon jak czytałam a potem mi z głowy wyleciało :oops:

:)

Już dogadałam z ciekawą.świata, kasa będzie nawszelkiwypadek u mnie czekać :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro lis 10, 2010 16:45 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

oj,jaki on piękny 8O 8O 8O

Obrazek

...a jemu to w ogóle wolno takie wygibasy robić ? :roll: :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 10, 2010 16:52 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

smarti pisze:oj,jaki on piękny 8O 8O 8O

Obrazek

...a jemu to w ogóle wolno takie wygibasy robić ? :roll: :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

może i nie wolno, ale przecież JEMU nie da się zabronić ;) On umie zrobić więcej niż by się zdawało!! Jest naprawdę cudowny!

A tak w ogóle ciekawa.swiata, to ja mam prawa autorskie do tego zdjęcia!! ;)
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro lis 10, 2010 17:05 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

wiem że się nie da zabronić :ryk:

a zdjecie,jak i kocurek- po prostu brak słow !!
cudo nad cudami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 10, 2010 18:56 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

Kocisko jest naprawde przeniezwykłe :) Ja nie wierze, że on przeżył w schronie MIESIĄC w totalnym bezruchu... toż on ma ADHD :D
Wszędzie go pełno i wszystko musi sam osobiście obwąchać - inaczej się nie liczy. Wygibasy robi naprawdę mistrzowskie, myślę osobiście, że jemu bardziej szkodził ten bezruch i to był dobry moment żeby go wyciągnąć (w środku w kocie już się wszystko i tak pozrastało... jedyny problem, że tak jak sobie samo chciało, ale na to nic nie poradzimy. Dobrze, że się koleżka rusza, na tej nóżce zwichniętej nie staje (na niej w ogóle nie ma masy mięśniowej - dziura zamiast mięsiwa :roll: ) a na drugiej powolutku staje, jeszcze wczoraj mu uciekała, ale dzisiaj już jest troszeczkę silniejsza (na niej też mięska jak na wróbelku :( ) i pare razy mi prawie czmychnął z pokoju na zewnątrz... spryciula z niego, a później patrzy temi wilkiemi oczyskami naiwnie i mówi: Ja? Uciec? Przecież ja tylko chciałem być przy tobieeeeeee :1luvu: :D
No i apetyt ma iście .... wilczy. Wtrzącha aż mu się uszy trzęsą... i to po sam ogon :D Przerób ma naprawde fenomenalny.

Ja już słuchajcie wpadłam po uszy 8) normalnie wziął i na mnie czar rzucił :)
A Merlin? On się zachowuje, jakby nigdy nic złego go w życiu nie spotkało :) :1luvu:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Śro lis 10, 2010 19:30 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Już w DT u ciekawa.swiata:)))

On ma ADHD bo nadrabia ten miesiąc co spędził w schronisku :mrgreen:
Teraz chłopak wie że żyje :ok: Lepiej trafić nie mógł :1luvu: :kotek:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]