Ja znów będę niestety upierdliwa po kolei parę sparwa organizacyjnych:
1. OGŁOSZENIA DLA KOCIAKÓW
bardzo proszę o konkretne deklaracje kto może kopiować ogłoszenia robione przez Martę na allegro, ewentualnie robić samemu ogłoszenia dla kocio-chatkowych i schroniskowych kotów, wtedy ta osoba sama wymyśla tekst, zdjęcia Marty, i telefony takie jak w pierwotnych ogłoszeniach nie muszę chyba nikomu przypominać o tym że adopcje to jedna z najważnieszych działek
2. BAZARKI - kto konkretnie deklaruje się na wystawianie bazarków (Dorotka już się zgłosiła) - bazarek poprowadzony od początku do końca
3. weekend robimy porządki, i przewozimy resztę rzeczy ze starego lokalu kociej chatki - ja niestety dysponuję czasem w czwartek i w piątek (w sobotę wypadł mi niespodziewany wyjzd rodzinny), jak się da część kociaków przeprowadzamy do nowego pomieszczenia
4. postaram się w kociarni uporządkować sprawy papierowe - czyli będzie założona teczka na czyste umowy adopcyjne, na wypełnione umowy adopcyjne, na umowy darowizny czyste i wypełnione, teczka dla Beatki na faktury, dokumenty związane z prowadzeniem księgowosci stowarzyszenia, wszystkie teczki zostaną opisane.
Do nowego pomieszczenia lokalu będziemy mieć prawdopodobnie szafę od Beatki, wstępnie porozkłądamy legowiska, u mnie jest drapak który wyczyściłam i wyprałam, potem w miarę czasu będzie meblowane drugie pomieszczenie kociarni pod katem potrzeb kociaków.
Jeśli ktoś nie umie nie potrafi robić -kopiować ogłoszeń , robić bazarków służymy pomocą