Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 22:41 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

I merdać też tak potrafisz? :mrgreen: Suuuuper! :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lis 09, 2010 22:47 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

shira3 pisze:I merdać też tak potrafisz? :mrgreen: Suuuuper! :ok:

Shira błagam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lis 10, 2010 8:49 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

już sobie wyobraziłam Amyszkę z merdającym kuperkiem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro lis 10, 2010 10:21 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

shira3 pisze:I merdać też tak potrafisz? :mrgreen: Suuuuper! :ok:

jasne :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lis 10, 2010 10:41 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

To są szczyty ! :twisted:
Mój kochany Guciaczek potraktował mój osobisty śliczny nowy malinowy golf swoimi zębiskami Obrazek

Wczoraj przyniosłam ze strychu jeszcze nie do końca suche pranie do prasowania.
Położyłam na kupce i poszłam kończyć układanie w szufladach .
Może z 20 minut mi to zajęło ... :roll:
Wzięłam się za prasowanie ...Doszłam do mojego malinowego golfu i co widzę ? Na plecach jakieś świeże wydziarane małe dziurki ,otoczone jakimś prześwitem :roll:
No myślałam pół dnia ,całą noc ... i nic nie wymyśliłam...
Ani to mole ,ani ptaki ,ani sąsiadka :wink: :twisted:
Poprasowane rzeczy położyłam koło pieca żeby doschły i dziś po nie podchodzę i co widzę ?
Gutek podbiega do tej kupki i już wyciąga swój pyszczek i ząbeczki do dziurkowania mojego golfa 8O Obrazek

Pogoniłam to poleciał dziarać zasłonki :twisted:

Wczoraj była mama na szkoleniu w obsłudze trójcy :wink: :lol:
Gutek nie wyszedł z wersalki przez dwie godziny ,choć próbowałam go zwabić na różne sposoby...
Wyszedł zaraz jak mama poszła 8)
Namawiam mamę żeby zostawała na noc ,może Gucio się do niej przekona :roll:
Najgorsze jest to że on nie umie w ogóle suchego jeść .Nigdy nie zjadł nawet chrupeczki :(
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lis 10, 2010 15:11 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

Przeglodzic drania 8) Jak zaadopowalismy Minibusy, byly tak wyglodzone, ze zarly wszystko - nalesniki, salate, majonez, nutelle... Potem Fiona boczyla sie na chrupki, ale teraz juz jej przeszlo. Sa dni, kiedy nie dostaja puszki i wtedy nie ma wyjscia, trzeba jesc chrupki :lol:

Moze Twoj golf byl taki nieco monotonny? I Gucio, z wlasciwym mu poczuciem artyzmu, postanowil go uoryginalnic? :lol: Do tramawaju z nim, niech kasuje bilety. Moze jakas kase zarobi! :mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lis 10, 2010 15:23 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

Chat pisze:Przeglodzic drania 8) Jak zaadopowalismy Minibusy, byly tak wyglodzone, ze zarly wszystko - nalesniki, salate, majonez, nutelle... Potem Fiona boczyla sie na chrupki, ale teraz juz jej przeszlo. Sa dni, kiedy nie dostaja puszki i wtedy nie ma wyjscia, trzeba jesc chrupki :lol:

Moze Twoj golf byl taki nieco monotonny? I Gucio, z wlasciwym mu poczuciem artyzmu, postanowil go uoryginalnic? :lol: Do tramawaju z nim, niech kasuje bilety. Moze jakas kase zarobi! :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: na konduktora by się nadał :mrgreen:

No fakt Chatku -dupki grube,brzuszki pełne to wybrzydzają :evil:
Filipek jak go Maja z Andrzejem przywieźli to suchy chleb wcinał 8O
Gucio lubi wszystko co pańcia je spróbować :mrgreen: ...ale żeby chrupki -toż to niejadalne :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lis 10, 2010 15:24 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

... no to zacznij, pancia, chrupki wcinac, zeby przykladem kotu blysnac! :mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lis 10, 2010 17:18 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

Chat pisze:... no to zacznij, pancia, chrupki wcinac, zeby przykladem kotu blysnac! :mrgreen:

hm....muszę się wpierw przełamać :oops:

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lis 10, 2010 19:29 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

Dla Gucia, nie zjesz chrupek 8O
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Czw lis 11, 2010 8:48 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

Kikur też baaardzo długo nie jadł chrupek, ale jak mu krwi upuściłam, to zaraz zaczął :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lis 11, 2010 9:42 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

Witaj amysiu i Kociaste :1luvu:
kurcze chrupki takie smaczne a Młody nie chce?
ale u nas Rudziszon taki chrupko obrzydliwy jest
nie lubi a powinien bo struwity
tylko mokre by wcinał

Ściskam Was Wszystkich mocno

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw lis 11, 2010 11:29 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

miszelina pisze:Kikur też baaardzo długo nie jadł chrupek, ale jak mu krwi upuściłam, to zaraz zaczął :mrgreen:

:lol:
Kociama pisze:Witaj amysiu i Kociaste :1luvu:
kurcze chrupki takie smaczne a Młody nie chce?
ale u nas Rudziszon taki chrupko obrzydliwy jest
nie lubi a powinien bo struwity
tylko mokre by wcinał

Ściskam Was Wszystkich mocno

Witaj Kociamko :D też ściskamy :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw lis 11, 2010 16:37 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

amyszko, jaki piękny kalendarz :1luvu:
Sama bym taki chciała, cudny jest :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw lis 11, 2010 16:55 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio. Kalendarz str.43 :-)

To dzisiaj amyszka kuperkiem kręci? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]