PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 20:07 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

ale to tylko DT..... :oops:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lis 09, 2010 20:34 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

no tak ale to już zawsze coś :D Najważniejsze, że już nie będzie siedział tak strasznie wystraszony pod regałem :piwa:

ale z tego szczęścia to ja chyba nie doczytałam, że to DT :oops: 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 09, 2010 20:51 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

DT to dla Dudusia naprawdę wybawienie!!!
On się kompletnie nie może odnaleźć w schronisku - nie wie, co się stało, gdzie jest, boi się... Stąd jego chowanie się i nocne ucieczki...
Mnie się wydaje, że on szuka sposobności, żeby po prostu zwiać z tamtego miejsca...
On chce znów leżeć na swoim posłanku w swoim domu...
Aż sie boję myśleć, co on zrobi w tym szpitalnym boksie... Stamtąd nie będzie mógł uciec... Drzwi się otworzyć nie da... :roll:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lis 09, 2010 20:59 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

W nocy ma jedyna sposobność poczuć odrobinę wolności i tego, że panuje nad sytuacją, że gdzieś tam jest może wyjście!
Jezu, żeby się udało!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 09, 2010 21:30 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

joluka to fantastycznie że dasz Dudusiowi DT!!!! To ratunek dla Dudusia, naprawdę!! To fantastycznie! jesteś Aniołem :aniolek:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 09, 2010 21:42 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

jestem szalona, mówię Ci....... (w śpiewaniu nie jestem za dobra, całe szczęście, że to bez wokalu :wink: ) - żadnym Aniołem niestety nie jestem, ale pamiętam Baranka.... :crying:

jeśli Duduś nie dostanie szansy..... :( - mam tylko nadzieję, że dogada się jakoś z naszym zwierzyńcem....

i chcę sprostować - dwa owszem są, ale koty, a pies jeden (choć nie mały..... :wink: )

joluka

Post » Wto lis 09, 2010 22:07 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

Tak się cieszę z tego Dudusia
Dom to dla niego naprawdę= życie
joluko normalnie Cię koffam :aniolek: :aniolek: :king: :king:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 09, 2010 22:34 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

Joluka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jesteś przewspaniała :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Hip hip hurrrrrrrra :dance2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 09, 2010 22:53 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

Joulka jest wspaniała :D - ja tu czytam i kciuki trzymam za łódzkie kociaki :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Wto lis 09, 2010 23:29 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

Doczytałam że Duduś miał by jechać w sobotę, wspaniale, joluka :1luvu:
Tutaj liczy się każdy dzień, ale gdyby coś w sobotę nie poszło, z tego co wiem:
- w niedzielę przyjeżdża z w-wy oliczku po Szarotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=115923&start=495
- w poniedziałek Satyr jedzie do W-wy z Kaszmirem do d-ra Garncarza

Więc jak by się coś nie udało w sobotę, może jakoś tutaj by się udało coś wykombinować :oops:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 10, 2010 8:36 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

ojej może Prymulka? :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 10, 2010 9:09 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

Ojej, jakie przewspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joluka :1luvu: :1luvu: :1luvu: wielkie, wielkie Ci dzięki za ratunek dla Dudusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje doświadczenie wskazuje, że tymczasy często łatwiej dogadują się z moimi piesami niż z kocimi rezydentami :wink: . Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Może i do Prymulki los wreszcie się uśmiechnie... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 10, 2010 9:42 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

gosiaa pisze:Doczytałam że Duduś miał by jechać w sobotę, wspaniale, joluka :1luvu:
Tutaj liczy się każdy dzień, ale gdyby coś w sobotę nie poszło, z tego co wiem:
- w niedzielę przyjeżdża z w-wy oliczku po Szarotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=115923&start=495
- w poniedziałek Satyr jedzie do W-wy z Kaszmirem do d-ra Garncarza

Więc jak by się coś nie udało w sobotę, może jakoś tutaj by się udało coś wykombinować :oops:

dziękuję wszystkim za miłe słowa i za kibicowanie Dudusiowi (i Prymulce, której do stada niestety zabrać nie mogę... :( ) - mam nadzieję, że w sobotę wszystko się uda :ok: - TŻ już wczoraj sprawdzał trasę w atlasach, mamrocząc oczywiście pod nosem "Jak tak dalej pójdzie to na bank będziemy musieli sobie gps-a kupić, żeby po te koty trafiać...." (bo w kwestii zakupu oczywiście zdania do tej pory mieliśmy odmienne - przynajmniej zyskuje argument :roll: :P )

joluka

Post » Śro lis 10, 2010 9:45 Re: Duduś i Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź

Szalony Kot pisze:http://www.koty.org.pl/ogloszenia/8131,Zaadoptuje-kotka.-lodz.htm
Szukają kotka z Łodzi :)

A ja ci napiszę że pierwsze co by mnie zniechęciło w tym ogłoszeniu to mail :)

Ps: Czyli można już robić ogłoszenia Prymulce i Dudusiowy :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]