_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
wywieźli mnie! wsadzili do pudełka z dziurkami i wywieźli w siną dal. To znaczy - do weterynarza! Bo Duża zauważyła, że mi nad jednym oczkiem sierść wyszła jakoś i złapała się za głowę, a Duży nazwał mnie Parchem Drugim Kiwającym I dali mi zastrzyk. I mnie bolało. Tak mnie bolało, że już po powrocie do domu usiadłem koło kanapy i zacząłem wrzeszczeć. Chyba głośno wrzeszczałem, bo Lorek przybiegł i nawet Wujek Georg podniósł się ze swojej wieży. Duża się zerwała, Duży wybiegł z łazienki, poderwali mie z podłogi i oglądali centymetr po centymetrze, jak jakieś kuriozum. Nagle Duża się zastanowiła i... złapała mnie za tę nogę. No to się wydarłem znów. A ona zamiast się przejąć, to się uspokoiła, powiedziała coś do Dużego, Duży zrobił tak i spytał, czy w związku z powyższym można się spodziewać, że będę koncertował całą noc. Zero współczucia mają ci ludzie.
Franio, który bardzo, bardzo chciałby się już wyprowadzić na swoje