skwareek pisze:Pisalam wczesniej ze moglabym sie tym zajac. Tzn prowadzeniem watku funduszowego, rozliczeniami, moge tez udostepnic konto w razie potrzeby. Co prawda wczesniej nie prowadzilam nic podobnego, nie mam zbyt dlugiego stazu na miau wiec ktos moglby koordynowac moja prace przynajmniej na poczatku
.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Kinya pisze:O rany, gdzieś mi umknęło!! Przepraszam Cię najmocniej![]()
Byłoby super!
Mamy na szczęście deklarację pomocy z Funduszu im. Kotki Rozalki, więc myślę, że nie będziesz osamotniona w pierwszych bojach z funduszową biurokracją
Przypomnę, że na koncie Fundacji Elpis jest 400 złotych przeznaczonych na start Funduszu Onkologicznego. Pasowałoby teraz zebrać do kupy deklaracje wpłat (bo już padły na tym wątku) od forumowiczów, potwierdzić je i założyć wątek.
Tak czy inaczej to widzicie? Phantasmagori, zapomniałam o czymś?
skwareek pisze:Kinya pisze:O rany, gdzieś mi umknęło!! Przepraszam Cię najmocniej![]()
Byłoby super!
Mamy na szczęście deklarację pomocy z Funduszu im. Kotki Rozalki, więc myślę, że nie będziesz osamotniona w pierwszych bojach z funduszową biurokracją
Przypomnę, że na koncie Fundacji Elpis jest 400 złotych przeznaczonych na start Funduszu Onkologicznego. Pasowałoby teraz zebrać do kupy deklaracje wpłat (bo już padły na tym wątku) od forumowiczów, potwierdzić je i założyć wątek.
Tak czy inaczej to widzicie? Phantasmagori, zapomniałam o czymś?
Nie ma za co przepraszac, kazdemu moze cos umknac czy wyleciec z glowy. Tylko jak teraz zebrac czlonkow Funduszu?? Sa jacys chetni?? Ja sama nie moge zadeklarowac konkretnej kwoty ze wzgledu na niekonczace sie bezrobocie
ale postaram sie cos wyskubac co miesiac ewentualnie czasami wspomoc bazarkiem. Kto jeszcze sie pisze?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" skwareek pisze:No to kilka osob juz jest. Mysle ze wszystko jest na dobrej drodze do powstania Funduszu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości