Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Nie lis 07, 2010 21:09 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Pisalam wczesniej ze moglabym sie tym zajac. Tzn prowadzeniem watku funduszowego, rozliczeniami, moge tez udostepnic konto w razie potrzeby :). Co prawda wczesniej nie prowadzilam nic podobnego, nie mam zbyt dlugiego stazu na miau wiec ktos moglby koordynowac moja prace przynajmniej na poczatku ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie lis 07, 2010 21:49 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

skwareek pisze:Pisalam wczesniej ze moglabym sie tym zajac. Tzn prowadzeniem watku funduszowego, rozliczeniami, moge tez udostepnic konto w razie potrzeby :). Co prawda wczesniej nie prowadzilam nic podobnego, nie mam zbyt dlugiego stazu na miau wiec ktos moglby koordynowac moja prace przynajmniej na poczatku ;).

O rany, gdzieś mi umknęło!! Przepraszam Cię najmocniej :oops:
Byłoby super!
Mamy na szczęście deklarację pomocy z Funduszu im. Kotki Rozalki, więc myślę, że nie będziesz osamotniona w pierwszych bojach z funduszową biurokracją ;)

Przypomnę, że na koncie Fundacji Elpis jest 400 złotych przeznaczonych na start Funduszu Onkologicznego. Pasowałoby teraz zebrać do kupy deklaracje wpłat (bo już padły na tym wątku) od forumowiczów, potwierdzić je i założyć wątek.
Tak czy inaczej to widzicie? Phantasmagori, zapomniałam o czymś?
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie lis 07, 2010 21:53 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

no i ja mam pewien plan-musze zrobić imieniny męża i chciałabym aby goście zamiast prezentów itp.dokonali wplat na podane konta.
jednym z tych kont byłoby konto funduszu Mazurki..
dlatego się dopytuję..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 07, 2010 22:06 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon lis 08, 2010 15:08 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Kinya pisze:O rany, gdzieś mi umknęło!! Przepraszam Cię najmocniej :oops:
Byłoby super!
Mamy na szczęście deklarację pomocy z Funduszu im. Kotki Rozalki, więc myślę, że nie będziesz osamotniona w pierwszych bojach z funduszową biurokracją ;)

Przypomnę, że na koncie Fundacji Elpis jest 400 złotych przeznaczonych na start Funduszu Onkologicznego. Pasowałoby teraz zebrać do kupy deklaracje wpłat (bo już padły na tym wątku) od forumowiczów, potwierdzić je i założyć wątek.

Nie ma za co przepraszac, kazdemu moze cos umknac czy wyleciec z glowy ;). Tylko jak teraz zebrac czlonkow Funduszu?? Sa jacys chetni?? Ja sama nie moge zadeklarowac konkretnej kwoty ze wzgledu na niekonczace sie bezrobocie :roll: ale postaram sie cos wyskubac co miesiac ewentualnie czasami wspomoc bazarkiem. Kto jeszcze sie pisze?
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon lis 08, 2010 15:32 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Ja deklaruję wpłaty, nie podaję konkretnej kwoty bo to zależy od ustaleń, ale chęć i parę groszy jest :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon lis 08, 2010 15:50 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Ja na razie deklaruję bazarki w miarę możliwości - czyli nieregularnie, ale zawsze parę groszy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon lis 08, 2010 15:55 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

skwareek pisze:
Kinya pisze:O rany, gdzieś mi umknęło!! Przepraszam Cię najmocniej :oops:
Byłoby super!

Nie ma za co przepraszac, kazdemu moze cos umknac czy wyleciec z glowy ;). Tylko jak teraz zebrac czlonkow Funduszu?? Sa jacys chetni?? Ja sama nie moge zadeklarowac konkretnej kwoty ze wzgledu na niekonczace sie bezrobocie :roll: ale postaram sie cos wyskubac co miesiac ewentualnie czasami wspomoc bazarkiem. Kto jeszcze sie pisze?

a ja myślę że dobry jest pomysł na funduszu Pokrzywkowym lub na Pakcie Czarownic-przeczytajcie zasady :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 09, 2010 15:30 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Tak Pakt Czarownic ma fajne zasady - wiem bo sie udzielam ;). Musze zajrzec do Funduszu Pokrzywkowego. A kto jeszcze na ochotnika zglosi sie do Funduszu Mazurkowego [*]?
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Śro lis 10, 2010 1:35 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Ja potwierdzam uczestnictwo i deklarację 10zł/mies :)
Jak bym przegapiła powstanie funduszu, proszę mnie ścigać na PW (ostatnio mało mam czasu na forum, mogę przegapić).
Jeśli potrzebne są rady odnośnie prowadzenia funduszu, też proszę o PW.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lis 10, 2010 10:02 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Ja także potwierdzam gotowość do wspierania funduszu. Deklaruję miesięczną wpłatę 25 zł. I podobnie jak phantasmagori bardzo proszę o informowanie na PW, bo mogę przegapić...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro lis 10, 2010 12:03 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

No to kilka osob juz jest :ok: . Mysle ze wszystko jest na dobrej drodze do powstania Funduszu.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Śro lis 10, 2010 18:08 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

skwareek pisze:No to kilka osob juz jest :ok: . Mysle ze wszystko jest na dobrej drodze do powstania Funduszu.

Ja też chciałabym sie przyłączyć,jestem to winna Mazurce.
Rzadko zaglądam na forum,więc wpłaty mogą być nieregularne ale będą.

polhof

Od: Pt lip 30, 2010 20:59

Post » Nie lis 14, 2010 9:21 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Podniose watek moze ktos jeszcze zdecyduje sie dolaczyc do Funduszu.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie lis 14, 2010 19:00 Re: Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Witajcie po mojej długiej absencji na forum. Niestety tak jak zapowiadałam listopad mam koszmarnie zawalony pracą, czasu brakuje mi dosłownie na wszystko :(

Za chwilę postaram się założyć wątek funduszowy. Może skwareek zebrałaby tam wszystkie deklaracje do kupy i ustalimy zasady jego funkcjonowania?

Przypominam, że na razie mamy 400 złotych pozostałych po zbiórce dla Mazurci.

Co do wpłat to kierowane byłyby na konto Fundacji Elpis, skoro ofiarodawcy dzięki temu mogliby uzyskać odpis od podatku.
Będę przekazywać skwareek info o wpłatach, ew. można utworzyć oddzielne subkonto do którego miałaby dostęp (tylko nie wiem jak z ewentualną opłatą za jego otwarcie). Muszę się dowiedzieć i to wszystko jeszcze przegadać z szefostwem fundacji.

Oczywiście cały czas czekam na wszelkie propozycje, rozpatrzymy je wspólnie na wątku; byle dyskusja była konstruktywna i przyniosła kociastym korzyści.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

[poprzednia][następna]