K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 0:26 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:Aguś, mam telefon włączony, jeżeli uznasz, że trzeba jechać to dzwoń. A może Robert wziąłby ją jutro rano do siebie? Dzwoniłaś do jej opiekunki?
Dzięki, że jesteś :) Jeśli dociągniemy do rana, to oczywiście wolałabym, żeby nie zostawała sama (u mnie w domu nikogo nie będzie). Tylko Robert musiałby ją wziąć około 7 rano. Do pani nie dzwoniłam, na dzisiaj miałam dość, wiesz o której wróciliśmy i zaraz zajęłam się kociarnią.

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Wto lis 09, 2010 0:30 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

karaluch pisze:
Tweety pisze:Aguś, mam telefon włączony, jeżeli uznasz, że trzeba jechać to dzwoń. A może Robert wziąłby ją jutro rano do siebie? Dzwoniłaś do jej opiekunki?
Dzięki, że jesteś :) Jeśli dociągniemy do rana, to oczywiście wolałabym, żeby nie zostawała sama (u mnie w domu nikogo nie będzie). Tylko Robert musiałby ją wziąć około 7 rano. Do pani nie dzwoniłam, na dzisiaj miałam dość, wiesz o której wróciliśmy i zaraz zajęłam się kociarnią.

To zadzwoń do niego rano, o ile w nocy się nic nie wydarzy ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 09, 2010 0:35 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:To zadzwoń do niego rano, o ile w nocy się nic nie wydarzy ...
Mogę przed siódmą? To bandycka pora ...

karaluch

Post » Wto lis 09, 2010 0:37 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

karaluch pisze:
Tweety pisze:To zadzwoń do niego rano, o ile w nocy się nic nie wydarzy ...
Mogę przed siódmą? To bandycka pora ...

dla mnie tak, Robert przynajmniej z godzinę jest wtedy na nogach, więc dzwoń jak najwcześniej

Tweety

Post » Wto lis 09, 2010 0:39 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Karaluszku - trzymaj się.....
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lis 09, 2010 0:40 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

karaluch pisze:Dzidce chyba zaczyna byc duszno. Uklada się wyciągnięta na boku, oddech przyspieszony, chwilami ma okresy jakby pobudzenia (jeden z objawów niedotlenienia). Przed chwilą nagle usiadła i zjadła całe przygotowane mięsko z kuraka (około łyżki).
Boję się iść spać. Rano musze iść do pracy. Ktoś mądry mi powie, co w tej sytuacji zrobić? Nawet jak przesiedzę przy niej całą noc to i tak potem mnie nie będzie z 7 godzin lekko licząc ...

Masz mocny sen? Jak Volvo odchodził i miała niewydolność oddechową, to spałam z nia na podłodze, żeby czegoś nie przegapić.. I to bylo dobre rozwiązanie, ale warunkiem jest lekki sen. Musisz się choć trochę przespać.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto lis 09, 2010 0:42 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

te ostatnie 2,5 tygodnia to jakiś koszmarny koszmar :evil: i nie idzie się z niego obudzić ....

Tweety

Post » Wto lis 09, 2010 0:47 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Aga - OK, dzięki.
Tosza - dzięki też - kiedyś nie spanie przeez całą noc było proste, pracowałam na zmiany, ale teraz już latka nie te ... :) Jakoś spróbujemy przetrwać, torchę zdrzemnąć się muszę, bo jeżeli jutro w pracy pomylę komuś chemię, to mogą być straty w ludziach ... :)

karaluch

Post » Wto lis 09, 2010 9:49 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

queen_ink pisze:Ogłaszarki, zaspamowałam Wam skrzynki materiałami do ogłoszeń kotów od p. Heleny.

No, troszkę tego jest... :roll: :wink:

Proszę potem o info, jeśli koty będą znajdowały domki - w celu zdjęcia ogłoszenia.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lis 09, 2010 10:59 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją kotki.. najlepiej czarnej.. raczej starsi państwo.. kotek do domu wychodzącego, blok, azory (chyba stachiewicza).. jeśli ktoś chciałby kontakt na tę osobę, proszę o info, wyślę na pw..

leon i agatka po sterylizacji..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto lis 09, 2010 11:02 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

edit_f pisze:dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją kotki.. najlepiej czarnej.. raczej starsi państwo.. kotek do domu wychodzącego, blok, azory (chyba stachiewicza).. jeśli ktoś chciałby kontakt na tę osobę, proszę o info, wyślę na pw..

leon i agatka po sterylizacji..

Wychodzący dom na Stachiewicza?! Przecież to ruchliwa ulica....
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lis 09, 2010 11:07 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Nie tylko, psów tam lata od groma, jak tam mieszkałam to nie widziałam chyba ani jednego kota. Nie wiem, co ludzie mają z tym kocim wychodzeniem - chyba tylko to, że większość potrzeb fizjologicznych kot załatwi poza domem?
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Wto lis 09, 2010 11:11 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Dzidka już nie cierpi, my natomiast bardzo :cry: Rano wislackikot zawiózł ją na dośpienie a teraz odwozi ją do jej opiekunki, będzie pochowana razem z bratem, Panem Kotem.
10-ty kot w ciągu niecałych 3 tygodni, ciężko to ogarnąć....
Ostatnio edytowano Wto lis 09, 2010 11:19 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Post » Wto lis 09, 2010 11:13 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

i za to nie lubię listopada
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lis 09, 2010 11:20 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

BarbAnn pisze:i za to nie lubię listopada

ale dzięki Tobie mamy jej piękne foteczki na pamiątkę

Tweety

[poprzednia][następna]