Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 10:11 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

ale się tu wesoło zrobiło :D cieszymy się z tylu gości :)

W piątek Ania Zmienniczka kazała sprawdzić, jak Franio będzie reagował na próby wyginania go ;) więc powtórzyliśmy ćwiczenie z przewracaniem kota, z przyginaniem mu główki oraz wyginaniem łapek w nadgarstkach. Wg mnie jest ok.
Wczoraj był bardzo leniwy dzień - cały czas mżyło i w ogóle było obrzydliwie. Jako że to jeden z dwóch wolnych dni Dużej w miesiącu - poleżeliśmy sobie troszkę, poprzytulaliśmy się, podjedliśmy rzeczy niedozwolonych kotom i w ogóle fajnie było. Franio sprawnie włazi już na kanapę, chociaż cały czas po kocu sie wspina i wałkują się z Lorkiem jak wściekli.

Oczywiscie, że Franio szuka domy wyłącznie niewychodzącego! mam nadzieję, że ktoś go pokocha... tak pięknie go Ciocie reklamują :ok: :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 08, 2010 10:20 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Na pewno ktoś go pokocha, jego trudno nie kochać :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lis 08, 2010 10:24 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Bardzo się cieszę, że testy wychodzą dobrze. Wynika, że rzeczywiście kotłowanina z Lorenzo dobrze mu robi ruchowo. No i Georg ma spokój 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 08, 2010 11:44 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Na nowy tydzień mnóstwo :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lis 08, 2010 11:58 Re: Kociakiem o ścianę... Kiwaczek szuka domu

magdaradek pisze:Mój Boże... czy to mój Mikołajek wrócił???.........

8O 8O 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 08, 2010 12:26 Re: Kociakiem o ścianę... Kiwaczek szuka domu

Gibutkowa pisze:

8O 8O 8O

no podobny........
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lis 08, 2010 12:27 Re: Kociakiem o ścianę... Kiwaczek szuka domu

magdaradek pisze:
Gibutkowa pisze:

8O 8O 8O

no podobny........

no bardzo 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 08, 2010 13:10 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Franuś :ok: :ok: Lorek to dobry felinoterapeuta :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 08, 2010 14:12 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Catnaperka pisze:Franuś :ok: :ok: Lorek to dobry felinoterapeuta :)

Lorek może i tak. Gorzej, że Georg się przekonał, że Franio to kot, i to mały. Że trzęsąca się główka co prawda nie pozwala mu na wskoczenie na drapak, ale poza tym mało przeszkadza. Że Franek, kiwając się na nóżkach z boku na bok, chociaż nie nadąża, to zacięcie goni biednego dorosłego kota... no i wali go w pecynę, aż huczy. Koniec ulgowego traktowania...

Za to dochodząca Miriam ma zagwostkę. Wlazła do kuchni coś zjeść. TŻ nie zauważył, że co prawda Georg i Lorenzo są zamknięci w pokoju, ale mały nie... Miriam podeszła do miski, zanurzyła gębę i wcina mięcho. Nagle, nie wiadomo skąd, pojawił się Franio, dodreptał do miseczki, bezceremonialnie wepchnął główkę do środka i wyjął sobie kawałek mięska, przy okazji tłukąc tą trzęsącą się głową szylkretową ciotkę. Mina Miriam - bezcenna. TŻ wył przez minutę i nie mógł przestać się śmiać :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 08, 2010 14:21 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

haha jak mogliście tak okrutnie nie uprzedzić Miriam? Chociaż jakaś kartka na drzwiach albo chociaż odcisk noska Franusia :lol:
Mina zdziwionego kota jest cudowna 8O :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 08, 2010 14:24 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Georg-inia pisze:Za to dochodząca Miriam ma zagwostkę. Wlazła do kuchni coś zjeść. TŻ nie zauważył, że co prawda Georg i Lorenzo są zamknięci w pokoju, ale mały nie... Miriam podeszła do miski, zanurzyła gębę i wcina mięcho. Nagle, nie wiadomo skąd, pojawił się Franio, dodreptał do miseczki, bezceremonialnie wepchnął główkę do środka i wyjął sobie kawałek mięska, przy okazji tłukąc tą trzęsącą się głową szylkretową ciotkę. Mina Miriam - bezcenna. TŻ wył przez minutę i nie mógł przestać się śmiać :mrgreen:
:ryk: :ryk: :ryk: Siedzę w pracy i śmieje się jak głupia do monitora :ryk: :ryk: :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon lis 08, 2010 14:31 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

o ja!!!! Ale Miriam musiała mieć minę :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lis 08, 2010 21:57 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Biedna Miriam :ryk:

Dobrze, że Mały ma taką terapię ruchową z innymi kotami,
to na pewno mu pomoże!
Taki cudowny kotuś, na pewno ktoś się zakocha w nim szybciutko!!!
Bo jak go nie kochać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pon lis 08, 2010 22:06 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

na pewno znajdzie wspaniały domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 08, 2010 22:51 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

i ja nie wątpię :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

[poprzednia][następna]