ewkaa pisze:Fotki to trzeba będzie robić wystawianej Gamisi, albo lepiej nagrywać filmik
zwłaszcza jak zacznie koncertować
![]()
Może ją zatka z wrażenia? [ikonka z nadzieją w oczach]

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Fotki to trzeba będzie robić wystawianej Gamisi, albo lepiej nagrywać filmik
![]()
Albo będzie głośno się dzielić wrażeniamiMariaD pisze:ewkaa pisze:Fotki to trzeba będzie robić wystawianej Gamisi, albo lepiej nagrywać filmik
![]()
Może ją zatka z wrażenia? [ikonka z nadzieją w oczach]
ewagrz pisze:Śmiejcie się ,śmiejcie, a ja już jestem cała przejęta i zdenerwowana. Jeszcze mnie dobijacie
A ja się niczym nie przejmujęMariaD pisze:ewagrz pisze:Śmiejcie się ,śmiejcie, a ja już jestem cała przejęta i zdenerwowana. Jeszcze mnie dobijacie
Ale to za miesiąc. Spokojnie. Gadać sobie może do woli. Mogę ją wystawić, ja się nie przejmuję gadaniem - mam Desnę.
Nic dziwnego. Ja mam ciche kotkiMariaD pisze:Kicorek pisze:Albo będzie głośno się dzielić wrażeniami
Kraków wiecznie żywy!
Kicorek pisze:A ja się niczym nie przejmujęMariaD pisze:ewagrz pisze:Śmiejcie się ,śmiejcie, a ja już jestem cała przejęta i zdenerwowana. Jeszcze mnie dobijacie
Ale to za miesiąc. Spokojnie. Gadać sobie może do woli. Mogę ją wystawić, ja się nie przejmuję gadaniem - mam Desnę.
MariaD pisze:Bosko! Wystawisz Gaminę. Wagowo jest jak upasiona Hestia, więc łapka wytrzyma.
Ekhem... czy ja wyglądam na siłaczkę?ewkaa pisze:Eh tłum chętnych do wystawiania jednej malutkiej Ganimy, a kto się Fenrisiem zaopiekuje
on naprawdę nie gryzie
anulka111 pisze:(dalej trzymam kciuki za malych kosmitow,bo jeszcze kosmitow malutkich nie widzialam)
anulka111 pisze:Do Fenriska to chlopa trzeba krzepkiego
ewkaa pisze:Eh tłum chętnych do wystawiania jednej malutkiej Ganimy, a kto się Fenrisiem zaopiekuje
on naprawdę nie gryzie
MariaD pisze:ewkaa pisze:Eh tłum chętnych do wystawiania jednej malutkiej Ganimy, a kto się Fenrisiem zaopiekuje
on naprawdę nie gryzie
Mnie dźwigać nie wolno.![]()
Kocuuuurroooo!!!! Kotek do wystawienia. Malutki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 55 gości