Dr House postanowił pomóc krakowskiemu ślepaczkowi Stefkowi

Aukcja potrwa do 15 listopada do 8.00. Pieniądze za wylicytowane rzeczy proszę wpłacać na konto AFN z dopiskiem "koty Kraków - Stefek". Ja pokryję koszty przesyłki.
1. Książka "Dr House. Biografia Hugh Lauriego i przewodnik po serialu", czytana, ale na pewno ucieszy jeszcze wiele osób:

Cena wywoławcza: 10 zł

2. Książka Hugh Lauriego "Sprzedawca broni", również czytana, ale w b. dobrym stanie

Sprzedawca broni to powieść akcji. Główny bohater, Thomas Lang, Brytyjczyk, były wojskowy, obecnie człowiek do wynajęcia, zostaje wplątany w paskudną intrygę z bronią w tle. Lang wchodzi bowiem w drogę tytułowemu sprzedawcy, producentowi nowoczesnego, superszybkiego helikoptera. W obliczu zagrożenia życia ukochanej kobiety, Thomas zgadza się wziąć udział w prezentacji tego militarnego cudeńka – ataku terrorystycznym.

3. Dla kawiarzy i herbaciarzy, wyjątkowy kubek z Dr. House:) kubek niemalże dziewiczy, tylko raz z niego piłam, pojemność 250 ml:

[tu mile widziany odbiór osobisty w Krakowie

Aukcja potrwa tydzień, po zakończeniu ewentualnych zwycięzców proszę o pw z namiarami, a po informacji o wpłynięciu pieniędzy na konto AFN wysyłam rzeczy najszybciej, jak tylko się da [choć na wszelki wypadek proszę o wyrozumiałość, mam małe dziecko którego nie mam z kim zostawić, więc niejako jestem uzależniona od pogody