Mała Misia- szczęśliwe zakończenie :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 8:26 Mała Misia- szczęśliwe zakończenie :)

Historia Małej Misi jest smutna, jak każdego zwierzaka, który trafia pod opiekę schroniska czy przytuliska. Dwa tygodnie temu sunia dostała szansę na dobry i stały dom, ale okazuje się,z e nowa opiekunka jest zmęczona opieką nad dwoma psami i kotem!!! Kilka tygodni temu suczka mieszkała ze swoim ukochanym panem w domu. Miała swoje łóżeczko, swoją miskę, miłość właściciela, opiekę i poczucie bezpieczeństwa. Niestety jej świat runął w gruzy! Jej ukochany pan - umarł! Pieska nikt z rodziny nie chciał - najłatwiej było się go pozbyć, bo właściciel nie żyje więc nie będzie wiedział, że suczka cierpi nie tylko z powodu jego utraty, ale także z powodu wyrwania jej z jej cudownego świata. Misia bardzo płacze w przytulisku, szuka kontaktu z człowiekiem, wtula się pyszczkiem pod pachę , gdy się obok niej kucnie, tak jakby chciała się schować przed całym okrucieństwem świata, tak jakby wierzyła, że gdy wyjmie pyszczek okaże się, ze to wszystko to tylko zły sen. Wołamy o pomoc dla tej psinki, wołamy o dobry kochający dom. Misia jest bardzo łagodna i przyjaźnie nastawiona. Mieszkała w bloku, więc kwestia adaptacji jej do życia w mieszkaniu nie jest konieczna. Obowiązkowa byłaby natomiast opieka i przez dłuższy pilnowanie na spacerach, żeby nie pobiegła szukać swojego starego domu. Kiepsko toleruje konkurencję i najlepiej gdyby trafiła do domu, w którym będzie jedynym zwierzęcym oczkiem w głowie.

Kontakt: monisg@gazeta.pl , 601-83-96-93

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lis 11, 2010 8:27 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 2 razy
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lis 08, 2010 8:49 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

a jakieś ładniejsze zdjęcie masz?tzn bardziej wyraźne to porobię troszkę ogłoszeń dla Niej
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon lis 08, 2010 8:54 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

niestety to wszystko co dostałam :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon lis 08, 2010 9:03 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

a z jakiego miasta?
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lis 08, 2010 9:13 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

Najpierw była w schronisku w Radomiu, w tej chwili przebywa pod Poznaniem- może zostać u pani, która chciała ją zaadoptować, aż nie znajdzie domu.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lis 08, 2010 9:23 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lis 08, 2010 12:21 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

dzięki :1luvu: poprosiłam już koleżankę z forum beagle o wsparcie, więc Misieńka na brak ogłoszeń nie będzie narzekać :) ale każda pomoc oczywiście mile widziana :)

edit: literówka, ja naprawdę idę już spać :oops:
Ostatnio edytowano Pon lis 08, 2010 12:23 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lis 08, 2010 12:22 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

super, ogłoszenia to tylko chwilka ,ale jednak dzięki nim zwierzaki maja dużo większe szanse
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lis 08, 2010 12:25 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

też tak uważam, dlatego się za to wzięłam po pracy (dla zdziwionych - pracuję na tzw. trzecią zmianę), mam nadzieję, że Misia nie będzie długo czekać :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lis 08, 2010 12:41 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

:ok: :ok: :ok: oby się udało
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lis 08, 2010 16:31 Re: Śliczna sunia-mała Misia PILNIE szuka domu, wraca z adopcji!

:ok: :ok: :ok: :ok:

kolejna świetnie przemyślana adopcja... ręce opadają
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 09, 2010 2:34 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

Z tego co wiem adopcja BYŁA przemyślana, ale sunia nie dogaduje się ze zwierzęcymi rezydentami.

Mamy chętnych na dom dla Misi- poszukujemy kogoś chętnego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w okolicach Nowogardu (woj. zachodniopomorskie).
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 09, 2010 7:08 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

XAgaX pisze:Z tego co wiem adopcja BYŁA przemyślana, ale sunia nie dogaduje się ze zwierzęcymi rezydentami.

Mamy chętnych na dom dla Misi- poszukujemy kogoś chętnego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w okolicach Nowogardu (woj. zachodniopomorskie).

kto pomoże Misi?????
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto lis 09, 2010 10:22 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

XAgaX pisze:Z tego co wiem adopcja BYŁA przemyślana, ale sunia nie dogaduje się ze zwierzęcymi rezydentami.

To dobrze, że chociaż tyle a nie, że to kolejna adopcja z wiadomo jakich :)
Jupi :ok: :ok: :ok: za domek :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 09, 2010 19:04 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

i co jest ktoś do wizyty dla Misi?????
Obrazek

Edytka1984

[następna]