4 kotki z parkingu Carrefura Wszystkie kotki maja domy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 23:13 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

Chyba nie, króliki jedzą sianko, liście i jakieś chyba ziarno... wygooglaj sobie żywienie królików, ja też nie znam się szczegółowo, ale one roślinożerne są :mrgreen:
Chociaż to może i dowód na to, że marketowa karma dla kotów malo mięsa zawiera, skoro królik na nią leci...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lis 07, 2010 23:25 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

Ale to jest droga karma hahaha to ja juz niewiem.Mam fotki to pokze jak kotki jedza i ona z nimi wcina Royala ...nie mam slów.Juz ja przerobiaja na kotka.Nawet kupek nie robi po pokoju tylko z nimi do kuwety lol.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Nie lis 07, 2010 23:31 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

wercia pisze:Ale to jest droga karma hahaha to ja juz niewiem.Mam fotki to pokze jak kotki jedza i ona z nimi wcina Royala ...nie mam slów.Juz ja przerobiaja na kotka.Nawet kupek nie robi po pokoju tylko z nimi do kuwety lol.

To jeszcze raz porządnie nowego zwierzaka obejrzyj, bo może to nowa rasa kota 8O
ale serio, na miau jest parę domów kocio-króliczych, m.in tutaj viewtopic.php?f=1&t=97827&hilit=omyki&start=1245 , jak chcesz, to napisz PW do kiche_wilczycy albo Satyra, albo zapytaj na ich wątku, co robić z nowym zwierzakiem
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lis 07, 2010 23:33 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

wercia pisze:No to bylo 1 raz. Haha ale Lola jest super.Frytka zdrowa i smiga ile wlezie:)

ps.czy kroliki moga jesc karme od kotow bo ona je razem z nimi a ja sie nie znam.Potrzebuje jakiegos forum bo sie nie znam.Wiem tylko o kotach co i jak.

Króliki są roślinożerne.

Pan Bóg Cię opuścił? :D

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Pon lis 08, 2010 6:04 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

powinnaś się cieszyć ,że królik robi z nimi do kuwetki :) jedno sprzątanie ;)
głaski poranne dla Fryci i króliczka
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon lis 08, 2010 8:33 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

Opuścił mnie juz dawno :)

Milego dnia Wam życze. :kotek:

wercia

Post » Pon lis 08, 2010 8:56 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

Tobie również życzę miłego dnia. A królik może jeść trawę, siano, sałatę (umytą), marchew, mlecza, płatki owsiane jeśli nie masz normalnej karmy dla królików...
I cieszę się, że mnie się nie zdarzyło jeszcze, żebym po imprezie wracała z nowym zwierzaczkiem :P
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lis 08, 2010 9:09 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

Wercia, weź zmień tytuł. Co go widzę, to myślę, że Frycia znowu chora, tfu, tfu.
A królik super :mrgreen:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lis 08, 2010 10:01 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

Dzieki :)Mamy wszystko dla niej haha ale sie stoluje z kotami.Prosze tylko Tozu na mnie nie nasyłać :P

I ciii bo jak koty to poczytaja to mi dadza pisac o niej na tym wątku haha.

Jeszcze mam chwile czasu zanim do roboty pojde to wstawie jakies fotki .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lis 08, 2010 10:19 przez wercia, łącznie edytowano 2 razy

wercia

Post » Pon lis 08, 2010 10:03 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura MAJĄ DOMY !!Frytka chora:(

:1luvu: wow ale super zdjęcia
to króliko - kot :) w 100% :)
w śmiechu warte wygrałabyś główną nagrodę :mrgreen:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lis 08, 2010 10:20 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura Frytka szuka domku!!!!

Haha no wiedziałam ze ją urobią na kota.Normalka

wercia

Post » Pon lis 08, 2010 19:58 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura Frytka szuka domku!!!!

Rewelacyjny króliko-kot :) nic tylko gratulować tak wspaniałego wyjątkowego nabytku :)
może jej jeszcze ogon urośnie, a uszy zmaleją od tej kociej karmy...
że też koty nie rzucają się na królicze jedzenie... chociaż ja mam dwa chomiki (taka telewizja dla kotów - mocno przymocowana klatka do ściany) i jeden z kotków bardzo chętnie podjada gryzoniom takie kolorowe kółeczka witaminowe :) reszta nasionek go nie interesuje...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto lis 09, 2010 0:46 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura Frytka szuka domku!!!!

Wkoncu w domu uhhhh...gnojki wcinaja znowu.Pewnie ktos im dal ale mnie robią w bambuko to im dałam.Lol Królik na pierwszym miejscu przy misce a jak haha...

wercia

Post » Wto lis 09, 2010 7:09 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura Frytka szuka domku!!!!

a ja pozerkam okiem na te śliczności :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro lis 10, 2010 14:32 Re: 4 kotki z parkingu Carrefura Frytka szuka domku!!!!

Zalogowalismy sie na stronce o krolikach .Jakas porządna stronka jak Nasze forum.Mam nadzieje ze tam mnie nauczą co i jak.
Tylko te pytania skąd ja masz .Haha jak napisze to mi powiedza pewno do słuchu..

Frytka wygląda jak balonik :)Taka gruba sie robi po tej dziwnej chorobie ani śladu ufff ale domku nie widać. :( Maniek tez jest juz zdrowy i podobno leje swoja kolezanke.A taki malutki jest.I nie polubił naszego weta bo szefowa tez tylko do P.Bartka jezdzi.Frytka odwrotnie zato :)Jej te wizyty nie przeszkadzały.

wercia

[poprzednia][następna]