A jak się mają pozostałe maluszki?... Z nimi w porządku??
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Więc jak sie ogarne to jade znowu na zastrzyk z nią.Frytka jest juz zdrowa bo biega i wcina wszystko co jej daje.Nie ma biegunki.Maniek jest chory ale szefowa z nim juz byla to lada dzien wyzdrowieje.
Dwa pozostale kotki sa zdrowe nie zdąrzyły sie zarazić.
Dostalismy ostatni zastrzyk i na jutro i pojutrze 2 tabletki.I koniec kuracji. Po wyplacie czeka mnie jeszcze szczepienie wszystkich kotow. Hmmm ale 8 naraz ... Niewiem jak to zrobimy hyhy nawet tyle kointenerow nie mam bo tylko 3 :p
No to jeszcze troszkę kciuków potrzymamy Prześliczna koteczka Fryteczka ach, ten słodki buraskowy pysio
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Przedstawiam nowy nabytek.Bylam na imprezce z kuzynem ktorego dawno nie widzialam i sie troszke zaduzo napilam i do domu wrocilam z krolikiem... ehhh on tez ...
Dobrze ze koty go kochają.Śpią razem z nim i sie bawią.Te male go ganiaja a te duże wogole nie zwracaja na niego uwagi.
No to bylo 1 raz. Haha ale Lola jest super.Frytka zdrowa i smiga ile wlezie:)
ps.czy kroliki moga jesc karme od kotow bo ona je razem z nimi a ja sie nie znam.Potrzebuje jakiegos forum bo sie nie znam.Wiem tylko o kotach co i jak.