Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 19:36 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Smarti jestem tu codziennie ale nie zawsze sie odzywam. Wczoraj cos z netem miałam nie tak i dzisiaj weszłam z komórki. Jestem jak najbardziej za. Wspieram we wszystkim. Zakładaj wspólny wątek tylko podaj linka.
magdajedral

Post » Nie lis 07, 2010 19:46 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

magdajedral pisze:Smarti jestem tu codziennie ale nie zawsze sie odzywam. Wczoraj cos z netem miałam nie tak i dzisiaj weszłam z komórki. Jestem jak najbardziej za. Wspieram we wszystkim. Zakładaj wspólny wątek tylko podaj linka.

madzia,nie zrozumiałysmy się :)
ja chciałabym abyś zmieniła tytuł tego wątku i aby tu dolożyć Lalę,bo smutno tak odchodzić z tego wątku :roll: :kotek:
smarti pisze:mam pomysł-może,jeśli magdajedral się zgodzi, można by rozszerzyć watek Chmurki i dodać w tytule np.coś w tym stylu ze "piękne Chmurka z cmentarza i Lalunia szukają najlepszego DS",czy jakoś tak-
zeby bylo jasne ze chętnie razem ale nie koniecznie.
Bo one żyją razem,mieszkaja razem i jeśli nie uda się aby poszły jako dwupak to dam je tylko na dokocenie do kicia mniej więcej w ich wieku,aby nigdy żadna z nich nie była samotna.

Chmurka się zgodziła na dopisanie Lali do tytułu-pytałam,słowo daję 8)

to fajnie ze jesteś codziennie bo martwłam się że coś nie tak :roll: ,a wiesz ze chciałabyśmy razem z Chmurką, aby u Ciebie wszystko bylo jak najlepiej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 07, 2010 22:05 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

nie powiem że u mnie wszystko gra ale nie o mnie to wątek. Cóż różnie w życiu bywa niestety. A co do wspólnego wątku to oczywiscie że się zgadzam. Jak widać czytanie forum w komórce to nie najlepszy pomysł a pisze się też nie za fajnie. Jutro po pracy zrobię podmiane i zrobię dziewczynom trochę ogłoszeń.
magdajedral

Post » Pon lis 08, 2010 10:11 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Iwonko zmieniłam - może być?
Ogłsozenia porobię wieczorem bo będę też robiła ogłoszonka Klarze i Zosi.
magdajedral

Post » Pon lis 08, 2010 10:27 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Mi się baaardzo podoba :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 08, 2010 10:47 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

ale fajny tytuł 8O :1luvu: :1luvu:
jakbyś w moich myślach czytała :D :piwa: :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lis 09, 2010 13:56 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Piękne panny po śniadanku

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oczko Lali jeszcze nie jest idealne ale pracujemy nad tym :mrgreen: :mrgreen:

I mam wrażenie ze Chmurka się troszkę spasła,no nie? Obrazek

smarti

Post » Wto lis 09, 2010 14:13 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Oooooooooo Lalunia Lalunia....

Obrazek

smarti

Post » Wto lis 09, 2010 15:57 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Smarti Ty przestań Chmureczce dawać jeść bo ona niedługo się w kadr nie zmieści :)
magdajedral

Post » Wto lis 09, 2010 23:36 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Nie przysłała, to se sama znalazłam :P

Jaka grzeczniutka Lalunka na tych fotach... trudno uwierzyć ;)

A Chmurka faktycznie... kawał kota się zrobił! :lol:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto lis 09, 2010 23:42 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Tu Chmurka była "młodą ciężarną koteczką..."

Obrazek

..a tu jest dalej młodą ale już z utuczonym pysiem :ryk:

Obrazek

smarti

Post » Czw lis 11, 2010 0:03 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

CUDO! :love: :love: :love: :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 13, 2010 2:46 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Biedna Lalunia musiała w nocy świrować i albo nie wyhamowała i się o coś gwizdneła ,albo spadła z parapetu bo się obiła-nie chce jesć,kuleje na tylną łapkę i ma trudności ze wskoczeniem na parapet.
caly dzień przeleżała na grzejniku na który z trudem wskoczyła.
Wetka powiedziała że za niskie są w pokoju wysokości aby mogła sobie poważną krzywdę zrobić i że mam przyjechać dopiero jak się do jutra nie poprawi.

Ale biedactwo nigdy jeszcze nie bylo takie grzeczne :( :( :(

A Chmurka się nie przejmuje i dalej świruje :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Nie lis 14, 2010 18:15 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

:) :)

smarti

[poprzednia][następna]