Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiatatry pisze:Lesio zjadł dzis CAŁĄ puszeczkę sushicat z kurczakiemnormlanie sam zjadł, bo Lenka powąchala tylko i jadla co innego. On wczesniej rano tez jadl jeszcze perle i supreme, ale ten sushicat z kurczakiem mu bardzo zasmakował. w ogole Lesio lubi kurczaczka
Lubi jeszcze applaws z kurczakiem i karczochami? chyba takie połaczenie
![]()
łakomczuszek
kasiatatry pisze:dziekityle, ze tam trzeba za wysylke zaplacic i to sporo, a powyzej 200 raczej nie bede zamawiac
poszukam gdzies gdzie wysylaja gratis powyzej 100
nie płace NIGDY za wysylke
bo to sie nie opłaca
swoja droga myslałam o tym sushicat, ale na zdjeciu wygladało paskudnie, wiec mi sie wydawalo, ze nie bedzie jadl
Gibutkowa pisze:Ja mam w domu tri-faga, z tym że trzeba utrafić na co w danym dniu ma ochotę. Do jedzenia według mojej Sibel nadaje się Sushicat - tuńczyk z białą rybą, czasem od wielkiego dzwonu jajkowy sufflet z gourmeta (dostępny tylko przez zooplusa bo to tylko w Niemczech jest) a najbardziej to Animonda Carny Ocean biały tuńczyk z krewetkami bez krewetek - tak dokładnie, muszę wydłubać krewetki bo inaczej nie zje. I tylko ten rodzaj Animondy Ocean (sa 4 ale tylko jeden zjada). Oczywiście do jedzenia trzeba ja głaskać, żeby Jaśnie Pani raczył zaszczycić miseczkę swą książęcą facjatą
kasiatatry pisze:Gibutkowa pisze:Ja mam w domu tri-faga, z tym że trzeba utrafić na co w danym dniu ma ochotę. Do jedzenia według mojej Sibel nadaje się Sushicat - tuńczyk z białą rybą, czasem od wielkiego dzwonu jajkowy sufflet z gourmeta (dostępny tylko przez zooplusa bo to tylko w Niemczech jest) a najbardziej to Animonda Carny Ocean biały tuńczyk z krewetkami bez krewetek - tak dokładnie, muszę wydłubać krewetki bo inaczej nie zje. I tylko ten rodzaj Animondy Ocean (sa 4 ale tylko jeden zjada). Oczywiście do jedzenia trzeba ja głaskać, żeby Jaśnie Pani raczył zaszczycić miseczkę swą książęcą facjatą
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 624 gości