Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 17:11 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

będzie, pani bedzie potrzebowac pomocy w finansowaniu leczenia

Piankaa

Od: Czw wrz 11, 2008 9:33

Post » Nie lis 07, 2010 17:27 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Piankaa pisze:We wtorek zabiera go do siebie jedna pani handlujaca na targu.
Pani zabiera go na próbe, bo ma już kotke, ale nie lubiaca innych
Jesli kotka zaakceptuje Kubusia tam tam zostanie, niech nie zaakceptuje to przetrzyma go do czasu aż go zabierzecie na DT do Krakowa czy Wawy

czyli czekamy na sygnał, tak?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 07, 2010 17:32 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Jesli kotka zaakceptuje Kubusia tam tam zostanie, niech nie zaakceptuje to przetrzyma go do czasu aż go zabierzecie na DT do Krakowa czy Wawy

a to ta Pani go dopiero teraz zauważyła 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
raczej z dnia na dzień mu się tak nie porobiło :oops: :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 07, 2010 17:58 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

A będzie pod jakąś kontrolą :oops: Już raz został zabrany z tego targu i widzimy, jak to sie skończyło . A jak nie dogada sie z kotką? bo tez trudno od niego wymagać żeby się zakolegować z dnia na dzień. Dla Pani zawsze jej kotka będzie ważniejsza. Kubuś może znowu wylądować na ulicy

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 07, 2010 18:03 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Dla niego chyba mimo wszystko lepiej przeczekać w klatce u pani na przewiezienie do DT niż czekać na ulicy... jest w takim opłakanym stanie :/
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie lis 07, 2010 18:06 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Jus87 pisze:Dla niego chyba mimo wszystko lepiej przeczekać w klatce u pani na przewiezienie do DT niż czekać na ulicy... jest w takim opłakanym stanie :/

to na pewno.

chodzi mi tylko o to ze myślę że tej pani to tak do końca zaufać nie można, skoro i ona przecież dopuściła do tego aby maluch był w takim stanie jak jest.
jak mogła to czemu czekala tak długo zamiast go wziąć wcześniej.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 07, 2010 18:14 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Nie chcę absolutnie nikogo urazić, bo fajnie się siedzi w cieplutkim domu przed komputerem i "nadzoruje" czyjeś poczynania :oops: (to o mnie) Tylko sie troche pogubiłam. Myślałam, że Kubuś idzie do Pani na stałe.

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 18:20 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Piankaa napisała, że jeśli nie nastąpi akceptacja ze strony psa to wtedy pani przetrzyma kota do czasu przewiezienia go gdzieś na tymczas. A nóż widelec może pies będzie łaskawy dla tej bidy?? Kciuki i czekamy na wieści :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie lis 07, 2010 18:25 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Dzięki Jus87 :oops: Tak mi jakoś dziwnie umknęło, albo nie załapałam . Żeby tylko zdążyć przed zimą, mrozem, deszczami. A psina może akurat prokocia i wzajemnie.

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 18:28 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

jasdor pisze:Dzięki Jus87 :oops: Tak mi jakoś dziwnie umknęło, albo nie załapałam . Żeby tylko zdążyć przed zimą, mrozem, deszczami. A psina może akurat prokocia i wzajemnie.

chyba była mowa o kotce, która nie lubi innych :roll:

Tweety

Post » Nie lis 07, 2010 18:29 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

No i wszystko jasne .

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 18:48 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Dziewczyny nie moge spać przez tego kociaka ,noce są takie zimne a ten biedak w kartonie w tym stanie :( ,ja bym tej pani za bardzo nie ufała też ,jak ona tam handluje to go widziała już dawno .Sama powinna go zabrać a nie dopiero jak ktoś się zainteresował ,weźnie go nie będzie jej nikt kontrolował i kocina znów wyląduje na ulicy albo w śmietniku .A co będzie jeżeli jej gdzieś nabrudzi :( .Jak macie taką możliwość to zabierajcie go do Warszawy ja bym się popytała u mnie ,wiem że to daleko ale do czasu zanim przyjedzie do mnie Bąbel mogli byście go gdzieś przetrzymać ,jak bym miała kogoś do niego u siebie ,to byście go razem z Bąblem przywieźli .Zastanówcie się . :?:

paulina 4328

Od: Pt cze 18, 2010 16:41

Post » Nie lis 07, 2010 19:05 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Podzielam wątpliwości Pauliny . A jak go wypuści, a potem powie, że gdzieś uciekł ? Teraz jest przynajmniej "na oku"

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 19:06 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Boże jaki biedny kotek :cry: :cry: ,na oko wygląda bardzo źle zwłaszcza łapki, kurcze przydałby sie sprawdzony DT w sensie obsługi medycznej kota :( choć teraz wszystkie DT zapchane :( a nowych niestety brak
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie lis 07, 2010 19:25 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

no to osoby, które są na miejscu, niech decydują, bo do Katowic jest kawałek więc muszę ująć w grafiku ten wyjazd.
Może wystarczy aby ktoś na miejscu wsparł logistycznie tę osobę. Nie zajęła się nim wcześniej, bo może nie miała na to środków. Czasem wystarczy komuś pomóc tylko trochę ale trzeba mu dać szansę. Jeżeli chłopak miałby szanse na DT a nawet na DS z odrobiną pomocy z zewnątrz i pewna kontrolą to ja byłabym za. Nie znam tej osoby ale może trzeba dać się jej wykazać

Tweety

[poprzednia][następna]