Tosia i Miecia.Problem Tosi.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 06, 2010 21:56 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

To bardzo miłe, cel zrealizowany, jeszcze jedno pytanie, jest u nas od 4 godzin i jeszcze się nie załatwiła, jak często załatwia się kot?. Myślę że antybiotyk zaczął działać i szybko powstrzyma biegunkę
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Sob lis 06, 2010 22:00 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

hutek pisze:To bardzo miłe, cel zrealizowany, jeszcze jedno pytanie, jest u nas od 4 godzin i jeszcze się nie załatwiła, jak często załatwia się kot?. Myślę że antybiotyk zaczął działać i szybko powstrzyma biegunkę

Spokojnie, dajcie jej czas. Sikać ponoć może nawet raz na dobę (mam nadzieję, że nic nie przekłamuję).
Co ma w kuwecie? Możecie jej postawić dwie - jedną ze żwirkiem, jedną z ziemią? Zobaczycie, co akceptuje.

hutek, przeczytałam Twój wcześniejszy post. Fantastycznie! :D Jesli mruczy i ugniata, to znaczy, że traktuje Cię trochę jak mamusię ;), tzn. czuje się dobrze i bezpiecznie.
I fajnie, że jest śmiała, a pies flegmatyk albo ma silne nerwy. ;)

Trzymam za Was kciuki.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Sob lis 06, 2010 22:12 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

Pies staruszek 14 lat, przed nami pierwsza noc , nie za bardzo podoba jej się łazienka jako apartament, zdecydowanie woli posłanie psa w przedpokoju :D
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Nie lis 07, 2010 11:33 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

Jak po nocy?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lis 07, 2010 14:18 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

ok, Kicia wie do czego służy kuweta, była dzisiaj na zastrzyku, USG - najprawdopodobniej nie jest w ciąży, teraz przez 3 dni antybiotyk w tabletkach na biegunkę i kk, i codzienne, zakraplanie oczu, w środę do kontroli
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Nie lis 07, 2010 14:42 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

Jak widzisz hutek nie taki diabeł straszny jak go malują :twisted: .Idzie ci nadzwyczaj dobrze jakbyś był profesjonalistą w tymczasowaniu :ok: :ok: No i masz satysfakcję,że dzięki tobie kicia ma szansę na normalne życie.Cieszę się,że podjąłeś właściwą decyzję choć przez chwilę miałam wątpliwości i wydawało mi się,że pójdziesz na łatwiznę jak większość ludzi,że rozłożysz ręce w geście-"nic nie mogę na to poradzić".A ty,proszę,stanąłeś nawysokości zadania.BRAWO :ok: :1luvu: :ok: !!!!!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lis 07, 2010 15:02 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

Wszystkie moje zwierzęta pochodzą z odzysku a było ich wiele. Mam nadzieję że Kicia szybko wróci do zdrowia. Najprawdopodobniej zostanie u nas na DS dużo już w nią zainwestowałem :lol:
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Nie lis 07, 2010 15:20 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

hutek pisze:Najprawdopodobniej zostanie u nas na DS dużo już w nią zainwestowałem :lol:

No i bardzo dobrze :mrgreen:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Nie lis 07, 2010 16:07 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

hutek
strasznie się cieszę
i naprawdę brawo :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie lis 07, 2010 16:14 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

hutek pisze:Wszystkie moje zwierzęta pochodzą z odzysku a było ich wiele. Mam nadzieję że Kicia szybko wróci do zdrowia. Najprawdopodobniej zostanie u nas na DS dużo już w nią zainwestowałem :lol:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lis 07, 2010 16:24 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

hutek, to byłoby najlepsze zakończenie leśnej części tej historii.
I otwarcie jej lepszego, domowego rozdziału. :ok:

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Nie lis 07, 2010 16:43 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

hutek, gratuluję przezwyciężenia obaw :D

I dziękuję za to, ze pomogłeś kitce. Większość ludzi w pierwszym odruchu szuka pomocy na zewnątrz, to natutralne. Niektórzy niestety - nawet mając możliwości - poprzestają na "weźmy i zróbcie". Cieszę się, że Ty stanąłeś na wysokości zadania. I gratuluję kota :ryk:

pokaż czasem foty i napisz jak się Wam układa, z przyjemnością poczytamy :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie lis 07, 2010 20:19 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

Po prostu w tej sytuacji nic innego nie mogłem zrobić. wczoraj jak mnie zobaczyła zapomniała zakopać swoich odchodów i bardzo szybko przybiegła. I co innego można było zrobić, zapakować i zabrać. Jak narzazie jest bardzo grzeczna, chciałaby zwiedzić mieszkanie ale na to jeszcze za wcześnie, pcha się na kolana i ładnie mruczy, działa uspokajająco. Nie wiedziałem że koty to tak sympatyczne zwerzaki
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Nie lis 07, 2010 20:22 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

Hutek-to najwspanialsze istoty!
Jeszcze nadejdzie dzień,kiedy sam siebie zapytasz"-kurczę,dlaczego ja tak długo kota nie miałem???-to sama miłość zaklęta w mięciutkim futerku!"
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 08, 2010 17:16 Re: Szukam DT dla kotki z lasu Katowice Kicia już jest u mnie !

Mam pytania :
co sądzicie o karmie leczniczej Presciption Diet i/d Feline
Jakie kupić jej zabawki, niezbędne akcesoria ?
Czy ktoś ma może transporterek do sprzedania ?
ObrazekObrazekObrazek

hutek

[poprzednia][następna]