07 sierpnia - TORUŃ (Ślub)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 07, 2004 2:57 Re: 07 sierpnia - TORUŃ (Ślub)

Keskese pisze:07 sierpnia o 18.00 odbędzie się ślub mój z TŻ :D (oficjalne zaproszenie pojawi się oczywiście w odpowiednim czasie :D ).
Jeżeli chcielibyście być z nami w tym uroczystym dniu, a potem dobrze się bawić przy ognisku i spać w Twierdzy (koszt noclegu około 15 zł w sali wieloosobowej) to prosiłabym o wpisy :) Fort IV musiałabym odpowiednio wcześniej zarezerwować i ponegocjować z właścicielem ;)

A czy przy takiej okazji moglbym poprobowac i powprawiac sie w fotografii slubnej czy tez specjalista juz zamowiony i uroczystosc bedzie w stylu "tylko Pan Fotograf robi zdjecia, reszta sio" ? ;) (pytam tak bo roznie to bywa).

Moje pierwsze wprawki slubne tu: http://vitez.ceron.pl/galerie/slub1
gdzie to Pan Fotograf (ja bylem jako gosc i bawilem sie ustawieniami, eksperymentowalem a nie robilem za kase) usilnie staral sie wlazic mi w kadr :roll: .
Oprocz samego bawienia sie w ftoki w spotkaniu kociarskim oczywiscie bardzo chetnie wezme udzial bo calkiem blisko Wawy :)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Śro lip 07, 2004 3:21 Re: 07 sierpnia - TORUŃ (Ślub)

vitez pisze:A czy przy takiej okazji moglbym poprobowac i powprawiac sie w fotografii slubnej czy tez specjalista juz zamowiony i uroczystosc bedzie w stylu "tylko Pan Fotograf robi zdjecia, reszta sio" ? ;) (pytam tak bo roznie to bywa).

Tak czy tak będą robione zdjęcia do galerii (choćby zza osłony forumiczów :wink: ).

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro lip 07, 2004 7:29

Vitez, zapraszam :D
Fotograf będzie, bo już "zamówiony" ale chętnie służę modelingiem :lol: :lol: bosz.... co ze mnie za modelka :lol: :oops: :oops: :oops:
Vitez... tylko Kościół jest dość ciemny w środku, zobacz sobie zdjęcia Kościoła www.rwl.pdi.net/kosciol a ja bede miala granatową suknię ;)
Obrazek
Obrazek

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Czw lip 08, 2004 1:29 Re: 07 sierpnia - TORUŃ (Ślub)

Estraven pisze:
vitez pisze:A czy przy takiej okazji moglbym poprobowac i powprawiac sie w fotografii slubnej czy tez specjalista juz zamowiony i uroczystosc bedzie w stylu "tylko Pan Fotograf robi zdjecia, reszta sio" ? ;) (pytam tak bo roznie to bywa).

Tak czy tak będą robione zdjęcia do galerii (choćby zza osłony forumiczów :wink: ).

Wydaje mi sie ze jest pewna roznica pomiedzy "zdjecia do galerii forum ze spotkania forumowiczow przy okazji slubu" a "zdjecia ze slubu" 8) .
Ja bym chcial sie skupic na tym drugim typie, oczywiscie przy okazji robiac zdjecia ze spotkania :)

Keskese pisze:Vitez... tylko Kościół jest dość ciemny w środku, zobacz sobie zdjęcia Kościoła www.rwl.pdi.net/kosciol a ja bede miala granatową suknię

Jesli w tym Kosciele mozna robic zdjecia z lampa blyskowa to nie ma problemu z tym ze jest ciemny... co najwyzej troche malo tla bedzie widac albo sie zmusze do dluzszych czasow a krotszych ogniskowych.
Jesli nie mozna z lampa to mam do tego typu ciemnych pomieszczen odpowiednio jasny obiektyw wiec mam nadzieje ze tez sobie poradze :)

P.S. Jesli oprocz twojej granatowej sukni pan mlody bedzie mial rowniez ciemny garnitur to wspaniale! Zawsze najwiekszy problem jest z kontrastem pomiedzy biala suknia mlodej a czarnym garniturem mlodego :roll: .

vitez

Post » Czw lip 08, 2004 2:05 Re: 07 sierpnia - TORUŃ (Ślub)

vitez pisze:Wydaje mi sie ze jest pewna roznica pomiedzy "zdjecia do galerii forum ze spotkania forumowiczow przy okazji slubu" a "zdjecia ze slubu" 8) .

Być może :lol:

Estraven

Post » Czw lip 08, 2004 6:31

Vitez... TŻ będzie w jasnym garniturku :lol: a na mojej granatowej sukni będzie jasna koronka, więc aż tak wielkiego kontrastu nie bedzie ;)

Zdjęcia można robić z lampą ;) Tylko ja zwykle na błysk oczka zamykam :lol:
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Pt lip 09, 2004 3:23

Keskese pisze:Vitez... TŻ będzie w jasnym garniturku :lol: a na mojej granatowej sukni będzie jasna koronka, więc aż tak wielkiego kontrastu nie bedzie ;)

Eeee :? ... a moze zmieni garniturek na jakis ciemny? Milo by bylo 8)

Tylko ja zwykle na błysk oczka zamykam :lol:

Koty zazwyczaj tez zamykaja i to szybciej, i skuteczniej niz ludzie... a jednak mam sposob by zrobic z lampa blyskowa tak by nie zdazyly zamknac, ale dzieki za uprzedzenie, bede pamietal by stosowac ten magiczny sposob :)

vitez

Post » Pt lip 09, 2004 6:58

Vitez :lol: garnituru nie da się zmienić, TZ posiada tylko ten :lol: i to specjalnie kupiony na tę okazję ;)

Jutro jadę mierzyć suknię, porobię kilka zdjęć. I jak się będą nadawały to Ci wyślę, zebyś byl przygotowany ;) :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Sob lip 10, 2004 20:30

Zapraszamy do Torunia :) Na slub i na impreze "after" rowniez.. :lol:

D!

Od: Śro lis 06, 2002 18:45

Post » Sob lip 17, 2004 18:18

Rezerwować pub na Starym Mieście?
Czy każdy kto będzie nocował załatwia to we własnym zakresie?
(musiałabym wiedzieć, bo potem nie będę miała czasu, aby to wszystko załatwić...)
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Nie lip 18, 2004 11:25

Szanowi goście :lol:

Jaką formę spotkania proponujecie? Chcecie nocować w Toruniu? spotkać się jeszcze w niedzielę?????
(niestety bez nas, bo my po "weselu" w niedzielę, jedziemy w podóż poślubną ;) ).
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Nie lip 18, 2004 12:12

Dodałem listę uczestników - proszę o aktualizacje :!:

Estraven

Post » Nie lip 18, 2004 18:28

Estraven pisze:Dodałem listę uczestników - proszę o aktualizacje :!:

Moj wpis to "Vitez+TŻ" :)

vitez

Post » Nie lip 18, 2004 19:12

Pewnie będzie też Lidiya i Jay ;) i chyba Kociamatka :D
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Pon lip 19, 2004 7:38

Strasznie chciałabym Ciebie zobaczyć w tej granatowej sukni :D może uda mi się namówić Aggatt i razem się wybierzemy :)
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

[poprzednia][następna]