Odnosi się wrażenie, jakby była czymś zmartwiona.
Już dość długo czeka na dom, tęskni za człowiekiem i chyba to powoduje jej apatyczny stan.
Niemal cały czas siedzi w koszyku i niewiele interesuje ją, co się wokół dzieje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PANCIA.M pisze:Przypomina mi Przytulankę.
Ona też w pewnym momencie zrezygnowała. Przy zyciu trzymał ją tylko Ingar.
A co u nich macie wieści?
Chciałam wszystkich Was poprosić o pomoc w zbiórce kasy na karmę. Na OKK jest troszkę grosza ale muszę zakupić maksymalnie ile się da puszek, odłożyć kasę na Zylexis i na czarną godzinę. A nasze koty praktycznie nie mają co jeść. I to jest smutna prawda. Między wszystkimi innymi potrzebami, bardzo brakuje choć trochę lepszej, suchej karmy. Na zooplusie jest bardzo dobra oferta suchej Bozity - 30kg za 269zł, to niecałe 9zł za kg całkiem niezłej karmy.
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... atty/80173
Pomyślałam, że te 269zł to nie jest aż tak wielka kwota by ją nazbierać, a 30kg suchej karmy to ogromny ratunek dla naszych schroniskowców. Może znajdzie się 27 osób, które podarują opolakom 10zł? A w sumie 26 osób, bo pierwszą dychę daję jaKochani, w tej zbiórce każda złotówka ma znaczenie, jeśli macie zbędnego zyla, przekażcie go głodnym kotom z opolskiego schronu. Ta karma bardzo jest kotom potrzebna, nie ukrywam, że liczy się też czas.
Podaję numer Opolskiego Kociego Konta, bardzo proszę o dowolne wpłaty, po prostu ile możecie. W tytule wpiszcie proszę nick forumowy i hasło "Bozita". Bardzo proszę, pomóżcie naszym kotom!
Patrycja Kwiatkowska
Sieradzka 9/803
45-304 Opole
mBank: 59 1140 2004 0000 3802 5365 5170
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44 i 43 gości