Wedelku, kochanie moje :*:*:*:*:*:*
ty to jestes przekochany kocio

Moderator: Estraven
vega013 pisze:marikita pisze:Śliczne fotkiGabi już całkiem dobrze?
A do Oliwki mam słówko... Lili - grubaśna?! Jak mogłaś, Oliwuniu? [foch]
Cioteczko, ale Lili naprawdę jest grubaśna. Kiedy ważyła 1,5 kg, to była w normie. Teraz waży 1,9 kg. Popatrz proszę - Duzi zrobili takie karmidełko dla Gabi, która dostaje zupełnie inne jedzonko niż my. Gdyby Lili była w normie, to swobodnie by przeszła przez otwór. A to wygląda tak: najpierw wchodzi główka i przednie łapki Lili, potem z wielkim trudem przeciska się brzuszek Lili, a następnie tylne łapki. Duża się martwi, że Lili utknie w tej dziurze i będzie problem. Jeszcze gorzej, jak utknie kiedy nikogo nie będzie w domku i kilka godzin spędzi taka zaklinowana.
Duża znowu martwi się o Gabi, bo Malunia dziś przez cały dzień waży o 35 gramów mniej niż wczoraj. Kupki robi normalne, je, pije i bawi się, a waży mniej... I Duża znowu ma zmartwioną minkę.Kiedy Duża się martwi, to my wszyscy się martwimy i staramy się Ją pocieszyć. Ale naszą Dużą pocieszy tylko Gabi, jeżeli będzie przybierała na wadze.
Kliknij miniaturkę

MaryLux pisze:Gabi i Lili to maleńtasy!
Niestety, nie mogę jej sfocić w pozycji stojącej - jest zbyt ruchliwa.

vega013 pisze:Ważymy Gabi kilka razy dziennie, ale zapisujemy wskazania wagi z godziny 22:00. Dziś zapisaliśmy 1,243 kg.
[...]

marikita pisze:vega013 pisze:Ważymy Gabi kilka razy dziennie, ale zapisujemy wskazania wagi z godziny 22:00. Dziś zapisaliśmy 1,243 kg.
[...]
Świetnie- Za miesiąc ma być dwa kilo kota

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości