Z wczorajszej wizyty w FAN, byłam świadkiem jak przywożą Kotkę z dwoma kociętami i kotkę do sterylizacji oto świeże zdjęcia Niemal 5 minut po ich przyjeździe . Mama Kociąt Oraz Dwa Czarne Kocięta : A Tutaj Kotka Do Sterylki :
No To Jeszcze Dorzucę Parę Zdjęć Z Odwiedzin: Kotek Którego Nie Pamiętam Imienia: Śpiący Albin: Jakiś Śpiący Kotek (nie pamiętam imienia): Śliczna Nowa Woliera: Pan Fredi: I Pan Bezimienny (można dawać propozycje, ale żeby się kojarzyło (najlepiej) z czymś małym i czarnym):
Nowoprzybyłe koty zostały zainstalowane w wolierach...Ala pożyczyła lamoę do dezynfekcji i do czasu odkażenia kocich pomieszczeń nowe koty nie będą tam trafiać.
Może kiedyś się zainwestuje w lampeczkę A Karbon mnie też się podoba
Dzisiaj jak byłam to Iluzja leżała brzuszkiem do góry na moich kolanach i bawiła się moją ręką. Tak mi podrapała i pociamkała swoimi malutkimi ząbkami, że jak w domu myłam ręce to aż piekły. A To Mały Czort
passa pisze:Ala pożyczyła lamoę do dezynfekcji [...]
Nie macie własnej lampy UV?
Mamy lampę, ale taką, której nie można używać przy ludziach i zwierzętach. Teraz nawet nie ma za bardzo jak i gdzie ich przenosić. Chcemy kupić lampę przepływową, i taką właśnie Ala teraz pożyczyła