Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Kasia, ja wiem, w ostatecznosci kocio pewnie zostanie u ciebie, ale mimo wszystko zachecam do intensywnych poszukiwan domku, nie wierze, ze nie znajdzie sie nikt, kto marzy wlasnie o takim kocie
kociczka39 pisze:A tak apropos to we w sumie dawno zdjątek Naszego Facia nie było,hmmmm,ten tego.....
katarzyna1207 pisze:kociczka39 pisze:A tak apropos to we w sumie dawno zdjątek Naszego Facia nie było,hmmmm,ten tego.....
SOM ... w aparacie ...i póki co ...doopa blada ... bo JAKAŚ szczerbata paszcza
(większość wie, KOGO mam na myśli) skasowała mi kabelek do tego aparatata ...
![]()
katarzyna1207 pisze:kociczka39 pisze:A tak apropos to we w sumie dawno zdjątek Naszego Facia nie było,hmmmm,ten tego.....
SOM ... w aparacie ...i póki co ...doopa blada ... bo JAKAŚ szczerbata paszcza
(większość wie, KOGO mam na myśli) skasowała mi kabelek do tego aparatata ...
![]()
anusia27 pisze:Szczerbata , to jak skasowała?![]()
anusia27 pisze:Myślę , że Bubuś już od dawna Cię kocha...
anusia27 pisze:Szczerbata , to jak skasowała?![]()
Myślę , że Bubuś już od dawna Cię kocha...
katarzyna1207 pisze:anusia27 pisze:Szczerbata , to jak skasowała?![]()
Wiem...Okazuje mi to codziennie ... taki wielki "facet" o bardzo wrażliwej psychice ... (chyba marzenie każdej kobitki
)...Dlatego pisałam, że może już być za późno na oddanie Bubusia - boję się o jego psychikę ... Tak bardzo przeżył rozstanie ze swoją pierwszą panią ...
SZCZERBATA PASZCZA już po 2 dniach czułby się u każdego jak u siebie, niestety Bubuś jest inny ...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:anusia27 pisze:Szczerbata , to jak skasowała?![]()
Wiem...Okazuje mi to codziennie ... taki wielki "facet" o bardzo wrażliwej psychice ... (chyba marzenie każdej kobitki
)...Dlatego pisałam, że może już być za późno na oddanie Bubusia - boję się o jego psychikę ... Tak bardzo przeżył rozstanie ze swoją pierwszą panią ...
SZCZERBATA PASZCZA już po 2 dniach czułby się u każdego jak u siebie, niestety Bubuś jest inny ...
A po następnych 2 dniach wróciłaby do Ciebie z adopcji razem z rachunkiem za zniszczenia
katarzyna1207 pisze:anusia27 pisze:Szczerbata , to jak skasowała?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 10 gości