Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:jeśli mam coś zmienić w adopcjach na pierwszej stronie to proszę o sygnały (niekoniecznie dymne)
e-dita pisze:agiis-s pisze:jeśli mam coś zmienić w adopcjach na pierwszej stronie to proszę o sygnały (niekoniecznie dymne)
Rudzielce są od wczoraj w nowym domu.
Mrówka też już "zamówiona" .
kya pisze:Przed chwila zadzwonila do mnie pewna kobieta . Gdzies tam na dzialkach odkryla 3 maluszki - czarny i 2 szare. na jej oko moze maja ze 3 miesiace. Nie moze ich zabrac bo ma w domu 5 maluchow i to chorych. Agiis to ta sama pani od ktorej byla Gandzia i spółka![]()
Czy ktos moze wziac na tymczas te malce? Idzie zimno, takie male nie przezyja zimy .
kya pisze:Ponawiam pytanie,moze ktos jednak zlituje sie nad smarkaczami?:(kya pisze:Przed chwila zadzwonila do mnie pewna kobieta . Gdzies tam na dzialkach odkryla 3 maluszki - czarny i 2 szare. na jej oko moze maja ze 3 miesiace. Nie moze ich zabrac bo ma w domu 5 maluchow i to chorych. Agiis to ta sama pani od ktorej byla Gandzia i spółka![]()
Czy ktos moze wziac na tymczas te malce? Idzie zimno, takie male nie przezyja zimy .
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 667 gości