Moderator: Estraven
maciejowa pisze:Ja mam tego kurczaka co dzisiaj robiłamChciałabym, żeby tak ktoś mi zrobił śniadanie obiad i kolację... A ja żebym mogła sobie leżeć i nie musieć nic
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ja mam tego kurczaka co dzisiaj robiłamChciałabym, żeby tak ktoś mi zrobił śniadanie obiad i kolację... A ja żebym mogła sobie leżeć i nie musieć nic
ja licze na sniadanie do lozka w urodzinki
maciejowa pisze:Ciepła pisze:jutro mi juz przejdzie..
i naprawde mozna sie do tego przyzwyczaic..
Wiem, że do wszystkiego można się przyzwyczaić, ale po co kiedy można zapobiegać? Nie ma sensu się tak męczyć i marnować czasu. Trzeba to leczyć.
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:jutro mi juz przejdzie..
i naprawde mozna sie do tego przyzwyczaic..
Wiem, że do wszystkiego można się przyzwyczaić, ale po co kiedy można zapobiegać? Nie ma sensu się tak męczyć i marnować czasu. Trzeba to leczyć.
tez sie pod tym podpisuję
maciejowa pisze:Ja mam tego kurczaka co dzisiaj robiłamChciałabym, żeby tak ktoś mi zrobił śniadanie obiad i kolację... A ja żebym mogła sobie leżeć i nie musieć nic
Ciepła pisze:ok ok zrobie z tym porzadek..
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Ja mam tego kurczaka co dzisiaj robiłamChciałabym, żeby tak ktoś mi zrobił śniadanie obiad i kolację... A ja żebym mogła sobie leżeć i nie musieć nic
też bym czasem tak chciala![]()
ale nie za często ,zebym sie nie rozleniwiła
Cameo pisze:Marcelek - Precelekto cudo od iwci?
pięęęęęękny
Ciepła pisze:ja na jutro robie tradycyjny obiadek..
ziemniaczki,kalafiorek i schabowy
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ja mam tego kurczaka co dzisiaj robiłamChciałabym, żeby tak ktoś mi zrobił śniadanie obiad i kolację... A ja żebym mogła sobie leżeć i nie musieć nic
ja licze na sniadanie do lozka w urodzinki
Kiedy to?
maciejowa pisze:Mniam, znowu nam się kulinarnie robi
Ciepła pisze:23 11
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 507 gości