Cieszę się, że F ok, trzymam za Karmelka.
Ten kalendarz jest przecudny...
A moja teściowa nadal ma kartkę z Kotyszkami w centralnym miejscu, i chyba tak zostanie do Świąt albo i dłużej - całoroczna kartka po prostu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
graszka-gn pisze:4-ta rano![]()
O tej porze nawet ja już śpię kamiennym snem...
U nas o 4:30 budzik dzwoni na wstawanie
anita5 pisze:Amyszko, bardzo Ci dziękuję za piękne bazarki.![]()
Cieszę się, że F ok, trzymam za Karmelka.
Ten kalendarz jest przecudny...
A moja teściowa nadal ma kartkę z Kotyszkami w centralnym miejscu, i chyba tak zostanie do Świąt albo i dłużej - całoroczna kartka po prostu!
miszelina pisze:graszka-gn pisze:4-ta rano![]()
O tej porze nawet ja już śpię kamiennym snem...
U nas o 4:30 budzik dzwoni na wstawanie
Ja dzisiaj w nocy wcale nie spałam, tak wiało i koty dostawały głupawki. A na dobre wstałam o 3 rano![]()
Dzisiaj chyba pójdę spac jak niemowlak.
Ma tyle energi co wszystkie kotki razem wzięte i jest przeurocza i przesłodkaLegnica pisze:Zamieszkała z nami maleńka Kasieńka.
Ma ok.2 miesiące,jakis czas temu była przyniesiona do uspienia bo jest "inna".Kasieńka ma wadę neurologiczna.Mieszkała w szpitaliku,otrzymała tam pełny serwis,opiekę i leczenie.
Teraz jest zdrowa i czas aby poszukała dla siebie wyjątkowego domku.
No i towarzystwo kocie małej jest pilnie potrzebne,ona chce sie bawić,szalec,polować na myszki a nie zegnać sie ze swiatem.
Jedyne co ją wyróżnia to to że mała ma problem z utrzymaniem główki w pionie,samodzielnie je,korzysta z kuwetki i jak widać na fotkach nic sobie nie robi ze swojej "wady":
amyszka pisze:A dziś po południu byliśmy w odwiedzinach u forumowej Legnicy![]()
Wymizialismy wszystkie kotecki ,a jedna malutka Kasieńka skradła nam po kawałku serduszka![]()
![]()
o ta :Ma tyle energi co wszystkie kotki razem wzięte i jest przeurocza i przesłodkaLegnica pisze:Zamieszkała z nami maleńka Kasieńka.
Ma ok.2 miesiące,jakis czas temu była przyniesiona do uspienia bo jest "inna".Kasieńka ma wadę neurologiczna.Mieszkała w szpitaliku,otrzymała tam pełny serwis,opiekę i leczenie.
Teraz jest zdrowa i czas aby poszukała dla siebie wyjątkowego domku.
No i towarzystwo kocie małej jest pilnie potrzebne,ona chce sie bawić,szalec,polować na myszki a nie zegnać sie ze swiatem.
Jedyne co ją wyróżnia to to że mała ma problem z utrzymaniem główki w pionie,samodzielnie je,korzysta z kuwetki i jak widać na fotkach nic sobie nie robi ze swojej "wady":![]()
![]()
alus1 pisze:Witam moich najpiękniejszychpo moim długim byczeniu
alus1 pisze:ale Gutek luzak![]()
![]()
(chwila słabości mnie ogarnęła)
estre pisze:Ale genialne zdjęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 97 gości