Gdy gasną światła - Merlinek ma DOM:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 06, 2010 13:51 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Merlin z urazem kręgosłupa.

Ciekawa.swiata wiesz, że zawsze Ci pomogę na tyle, na ile będę mogła! Popieram Cię i zawsze możesz na mnie liczyć! Dostaniesz jeszcze ode mnie parę rzeczy na bazarki - wlaśnie przygotowuję fanty. No i też dostaniesz troszkę karmy, bo zrobiłam porządki i odłożyłam to, czego Jadźka nie je ;)

Wiemy, w jakim wieku jest Merlinek?

Ciekawa.swiata zadzwoń do mnie albo napisz na gg jak będziesz coś więcej wiedziała!!

Chętnie pomogę też w transporcie Merlinka - żebyś mogła z nim spokojnie sobie siedzieć - odwiozę Was do domku :)
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Sob lis 06, 2010 13:56 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Merlin z urazem kręgosłupa.

Podobno ma trzy lata.

Ja finansowo pomóc niestety nie mogę - aktualnie szukam pracy. Mogę odstąpić żwirek ze swojego wielkiego worka w razie czego.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob lis 06, 2010 14:06 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Merlin z urazem kręgosłupa.

Zołzik pisze:Dostaniesz jeszcze ode mnie parę rzeczy na bazarki - wlaśnie przygotowuję fanty. No i też dostaniesz troszkę karmy, bo zrobiłam porządki i odłożyłam to, czego Jadźka nie je ;)

Co ja bym bez Was :1luvu:

Weihaiwej pisze:Podobno ma trzy lata.

Ja finansowo pomóc niestety nie mogę - aktualnie szukam pracy. Mogę odstąpić żwirek ze swojego wielkiego worka w razie czego.

nic nie szkodzi, wsparcie duchowe równie ważne! :wink:
żwirku jeszcze mam zapas bo dla moich pięciu diabołów robiłam (jak jeszcze miałam za co :roll: ), ale jakby co to się zgłoszę :)

Dzięki Wam wszystkim, kochani jesteście :1luvu:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Sob lis 06, 2010 14:15 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Merlin z urazem kręgosłupa.

ciekawa.swiata pisze:Co ja bym bez Was :1luvu:

oj tam, oj tam - nie bez nas, tylko bez wybrednej podwórkowej księżniczki Jadwigi, co to na najdroższą karmę nosem kręci i tylko by mięcho jadła :lol:

No i oczywiście zapewniam Merlinkowi częste mizianie od wrednej ciotki ;)

Zołzik

Post » Sob lis 06, 2010 14:27 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Merlin z urazem kręgosłupa.

Zołzik pisze:

oj tam, oj tam - nie bez nas, tylko bez wybrednej podwórkowej księżniczki Jadwigi, co to na najdroższą karmę nosem kręci i tylko by mięcho jadła :lol:

Ciesz się że mięcho je... moja nie tknie nawet ligawy wołowej :roll: Jest tri-fagiem - je trzy rodzaje karm i żadnej innej aleeee.... trzeba trafić na jaką karmę ma w dany dzień ochotę. A 100g karmy nie schodzi poniżej 3,50zł i to kupowana w najniższej cenie, bo w sklepach zwykłych jest w okolicach od 4,50 do 6 zł za 100g.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lis 06, 2010 14:27 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Merlin z urazem kręgosłupa.

Umieściłam apel o pomoc na dwóch zaprzyjaźnionych forach. Myślę też nad bazarkiem...

ciekawa.swiata, proszę o numerek konta.

Nemi, mogę Cię prosić o umieszczenie apelu na FB? :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lis 06, 2010 14:42 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Merlin z urazem kręgosłupa.

Gibutkowa pisze:
Zołzik pisze:

Ciesz się że mięcho je... moja nie tknie nawet ligawy wołowej :roll: Jest tri-fagiem - je trzy rodzaje karm i żadnej innej aleeee.... trzeba trafić na jaką karmę ma w dany dzień ochotę. A 100g karmy nie schodzi poniżej 3,50zł i to kupowana w najniższej cenie, bo w sklepach zwykłych jest w okolicach od 4,50 do 6 zł za 100g.

Hehe no u mnie jest odwrotnie - bo te drogie karmy leżą w misce i są "zakopywane", such karma w ogóle wg Jadźki nie nadaje sie do spożywania, za to każdy rodzaj mięsa, który tylko wyczuje - jest dla niej najlepsze - nawet już się nauczyła na blat wskakiwać. Problem polega tylko na tym, że powinna jeść karmę specjalistyczną :/ co ale co kot to pomysł na życie i jedzenie ;)

sory za OT ;)

Zołzik

Post » Sob lis 06, 2010 14:44 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

Dopiszę do FB wieczorkiem, bo teraz jestem w pracy.

Strasznie się cieszę, że Merlin ma już domek tymczasowy :!: Ciekawa.swiata :1luvu: Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob lis 06, 2010 15:07 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

ciekawa.swiata jesteś aniołem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę o nr konta, przeleję chociaż parę zł :oops: moża jakiś bazarek uda mi się zrobić... :oops:
Jak dotrą do mnie puszeczki dla kotków, też mogę się podzielić :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob lis 06, 2010 15:22 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

Oo, właśnie! Ja karmię koty barfem, mogę przygotowywać conieco też dla niego :)

Weihaiwej

Post » Sob lis 06, 2010 15:33 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

Banerek z prośbą o pomoc :oops:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hwww8][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/6034/merlint.png[/IMG][/URL]

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lis 06, 2010 15:38 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

Śliczny! Już zmieniłam w podpisie.

Weihaiwej

Post » Sob lis 06, 2010 15:46 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

czyli co kiciuś ma Dt? Wow rewelacja !!!

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob lis 06, 2010 15:56 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

Agness78 pisze:ciekawa.swiata jesteś aniołem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę o nr konta, przeleję chociaż parę zł :oops: moża jakiś bazarek uda mi się zrobić... :oops:
Jak dotrą do mnie puszeczki dla kotków, też mogę się podzielić :ok:

oj tam, oj tam :oops:
puszeczki też mile widziane (oby tylko jadł Obrazek )

Kurcze, majstrowałyście coś przy Merlinowych oczkach w PSie, czy on naprawdę ma takie czarrrrne obwódki tych oczek<3 ? :)
Piękniś z niego. :kotek:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Sob lis 06, 2010 16:15 Re: Gdy gasną światła, gasnę i ja. Potrzebna pomoc finansowa!!!

Ja nie wiem, czy Cameo coś majstrowała :wink: ale na żywo jego oczy nie są aż tak intensywnej barwy. Ale bursztynowe i pełne mądrości i spokoju :) co do obwódek - nie jestem pewna...

Weihaiwej

[poprzednia][następna]