Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Cześć
Zdrówko jak-tako, kręgosłup mi ostatnio dokucza. Chyba przez tę pogodę szarą i mokrą.
Lubię piątek, kiedy przede mną 2 dni wolnego...
Jasio na lekcji polskiego odmienia rzeczownik "kot" przez przypadki:
- Mianownik: kot
- Dopełniacz: kota
- Celownik: kotu
- Biernik: kota
- Narzędnik: z kotem
- Miejscownik: o kocie
- Wołacz: kici kici!
Sihaja pisze:Cześć
Zdrówko jak-tako, kręgosłup mi ostatnio dokucza. Chyba przez tę pogodę szarą i mokrą.
Lubię piątek, kiedy przede mną 2 dni wolnego...
Jasio na lekcji polskiego odmienia rzeczownik "kot" przez przypadki:
- Mianownik: kot
- Dopełniacz: kota
- Celownik: kotu
- Biernik: kota
- Narzędnik: z kotem
- Miejscownik: o kocie
- Wołacz: kici kici!
Mrata pisze:Nie mam pojęcia. Jak używałam, to takich najtańszych (oraz Ywes Rocher, bo mają malutkie buteleczki) ale mam uczulenie na aceton, paznokcie mi się od niego rozwarstwiają. Często te najtańsze lakiery wcale nie są złe,a w razie czego nie szkoda ich wyrzucić.
My dziś idziemy w gości. Jedyną niespodzianką będzie pewnie wykwintne jedzenie, przygotowane przez pana domu.
Mrata pisze:Nie mam pojęcia. Jak używałam, to takich najtańszych (oraz Ywes Rocher, bo mają malutkie buteleczki) ale mam uczulenie na aceton, paznokcie mi się od niego rozwarstwiają. Często te najtańsze lakiery wcale nie są złe,a w razie czego nie szkoda ich wyrzucić.
My dziś idziemy w gości. Jedyną niespodzianką będzie pewnie wykwintne jedzenie, przygotowane przez pana domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości