Tak, ja też już jestem.
Niestety, tym razem spieprzyła mi się zamrażarka, po powrocie do domu zastałam kałużę na pół kuchni, cała zawartość zamrażalnika oczywiście do wyrzucenia... Echhhh
Tadzina wróci do domu wieczorem, podrzuci ją do mnie kochana Doktor Małgosia
Chirurg od razu stwierdził, że jest to nowotwór, ba, świństwo opanowało też już fragment części kostnej

Błyskawiczna decyzja: usuwamy cały paliczek.
Krew pobrana do badania. Z odkamienianiem zębów dr Bissenik poradził się wstrzymać ze względu na
cośtamcośtam.Nie wiem
i nawet nie chcę zastanawiać się, co będzie dalej
U Ropka stwierdzona alergia pokarmowa. Musimy przerzucić się na karmę hypoalergiczną. Nie wiem, czy w praktyce taka opcja ma szansę na realizację, ponieważ w tym celu musiałabym na stałe przemeldować Żabsko do małego pokoju. A w małym pokoju mieszka przecież humorzasta egoistka zwana Królewną, nigdy nie wiadomo, kiedy może w akcie protestu rozpocząć kolejny strajk głodowy...
Bidusia jest horrendalnie przeziębiona, straszliwie gluci i kicha. Dostała antybiotyk na kolejne 6 dni. Ze skórą na szczęście ogromna poprawa: łupież złagodzony, ranki się doleczają. Ale z kąpielami na razie oczywiście stop,
więc łupież pewnie znów się nasili 
Cała ekipa ma pojawić się za tydzień na kontroli. Znów będziemy żerować na czasie, siłach i dobrym sercu Cioci Marcelibu
(w zamian będąc w stanie zaoferować jedynie kawę z mlekiem 0% i galaretkę za 3,29
)...
Lilek szczy. Nie nadążam już ze sprzątaniem. Kiedy usuwam śmierdzącą kałużę w jednym miejscu, on olewa już kolejne

Dziś znowu został przeze mnie złapany na gorącym uczynku
Marcelibu, ogromne dzięki za dzisiejszą pomoc

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]