Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 21:40 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Bardzo ponętna propozycja dla biedactwa.
Jednak jak sądzę Dziewczyny nie mają szansy odpowiedzieć na pytanie o zachowanie wobec innych kotów...
Jeśli Twoje DT jest bezpłatne i sprawdzone na forum Miau, to na karmę uzbieramy...
Gdzie mieszkasz ?
Piwnica raczej nie wchodzi w grę... To zbyt schorowany kot ! Nie ma zapewne żadnej wirusówki ! Może być w pobliżu innych.

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pt lis 05, 2010 21:41 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

przyjaciel_koni pisze:Banerek się robi...
Paros jest w trakcie - bardzo Jej dziękuję !

Powalił mnie ten kot. Wizualnie łapiny były połamane !
Będzie problem. Tam na 100% nie może zostać !!! Nie da rady. Nie przeżyje.

Jednak co zrobić w sytuacji kompletnego braku miejsc...?
Proszę o pomoc z DT dla kociny !!!

to fakt

cześć Małgosiu :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lis 05, 2010 21:43 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

gerardbutler pisze:a jak on zachowuje sie do innych kotów? może mogłabym dać dt tylko na leczenie i karme nie mam musiałby ktoś pomóc mogę dać ewentualnie osobny pokój lub piwnicę jak by co prosze o pw

ojej, byłoby fajnie

nie wiemy jak sie zachowuje w stosunku do innych kotów, ale chyba nie będzie problemu.

uzbierajmy na ten DT, jak jest okazja to ja wykorzystajmy

Piankaa

Od: Czw wrz 11, 2008 9:33

Post » Pt lis 05, 2010 21:44 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety pisze:

to fakt

Witaj...
Jak widzisz zeszłam całkiem "na koty"...
A co za tym idzie marnie stoję finansowo...
Psy były tańsze.
Co sądzisz o tym przypadku ?

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pt lis 05, 2010 21:45 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

no ja pierwszy raz bym byla dt nigdy tego nie robilam sama mam zwierzaki ktore uratowalam z bezdomnosci czasami potrzebne mi byly porady dotyczace roznych spraw ;)) jak ktos z was ma ochote to niech poczyta watki przezemnie zalozone
gerardbutler

Post » Pt lis 05, 2010 21:48 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

przyjaciel_koni pisze:
Tweety pisze:

to fakt

Witaj...
Jak widzisz zeszłam całkiem "na koty"...
A co za tym idzie marnie stoję finansowo...
Psy były tańsze.
Co sądzisz o tym przypadku ?

cieszy mnie to :)

długo on tam nie pociągnie :(, DT pilnie i diagnostyka a potem leczenie ale to chyba oczywiste. Myślę, że aukcja na allegro odniosłaby skutek, no i wrzucić go jako notatkę na FB

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 21:55 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Liwia_ pisze:
mrr pisze:
Nemi pisze:A może dałoby się uzbierać na DT u Smarti :?:

A jaki jest koszt?

122 zł/mc + koszty leczenia, ogłaszanie.

jestem :) i ..
Bardzo proszę o nierozpowszechnianie falszywych informacji-
DT u mnie jest bezpłatne-
ja (też) potrzebuję tylko pokrycia kosztów karmy i specjalistycznego leczenia.

Koszty zwykłej opieki lekarskiej pokrywam ja sama.

gerardbutler pisze:może mogłabym dać dt tylko na leczenie i karme nie mam musiałby ktoś pomóc

koszt wyliczyłam na 112 zl/mies-to na żarełko .
nie wiem czy to dużo-ale nie potrafię taniej wyżywić 1 kota w ciągu miesiąca,niestety.Bez whiskasa i kitekata i w dodatku w Warszawie,najdroższym z miast :( -taka jest prawda.

na koszty leczenia potrzbuję wsparcia tylko wtedy,gdy w grę wchodzi coś nadzwyczajnego typu operacyjka czy drogie ,specjalistyczne badania i analizy.
koszt "zwykłego" leczenia,czyli odrobaczenia,zastrzyki-choćby i codziennie,szczepienia,oraz koszt dowozu do weta-pokrywam ja .

ogłaszanie-czyli pomoc w ogłoszeniach,a więc odnawianie ich co kilka dni tak aby nie spadały.
mam koleżankę ktora w tym pomoże ale sama nie da rady-trzeba jej wydatnie pomóc.

Ale sytuacja u mnie wygląda następująco-w weekend czekam na maluchy 2 lub 3 zalezy ile się złapie-są z ulicy ale póki co podobno zdrowe z lekkim glutkiem co najwyzej-czyli do zaszczepienia ich minie tydzień,dwa min.Muszę je wziąć bo to jedyny sposób aby uniknęły pp.
dlatego jeśli mialabym wziąć Kubę to niestety nie mogę narazać maluszków na ktore jestem umówiona i trzymam im miejsce już od kilku dni.
Dlatego zanim Kubuś trafi do mnie musialby zostać przebadany przez weta-czy nie ma chorób zakażnych i czy nie ma kokcydii,(test patyczkiem z kału).To ostatnio sprzedały mi maluchy od ASK@ (które jeszcze były u mnie gdy ja pokrywalam wszelkie koszty utrzymania i leczenia)
i na tym właśnie,wstyd się przyznać poległam ,zresztą o mało nie zaraziłam swojego dwupaczku.
Kubuś wygląda stasznie biednie-czy zdjęcie bylo robione po deszczu? skad to posklejane futerko?

Gerardbutler-policz za ile jedzą Twoje koty,skoro jeszcze nie bylaś DT.W jakim mieście mieszkasz?
Ostatnio edytowano Pt lis 05, 2010 22:02 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 05, 2010 22:01 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Przepraszam, źle zapamiętałam - faktycznie, 112, nie 122 - nie miałam złych intencji, pomyliło mi się po prostu.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt lis 05, 2010 22:04 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Liwia_ pisze:Przepraszam, źle zapamiętałam - faktycznie, 112, nie 122 - nie miałam złych intencji, pomyliło mi się po prostu.

dzięki za sprostowanie,Liwia :D

I jeszcze,bardzo proszę nie piszcie o mnie jako o platnym DT bo to nie jest prawda.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 05, 2010 22:07 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Umieściłam Kubusia na Fb :)

paros

Od: Śro maja 17, 2006 12:35

Post » Pt lis 05, 2010 22:08 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

smarti pisze:
Liwia_ pisze:Przepraszam, źle zapamiętałam - faktycznie, 112, nie 122 - nie miałam złych intencji, pomyliło mi się po prostu.

dzięki za sprostowanie,Liwia :D

I jeszcze,bardzo proszę nie pisz o mnie jako o platnym DT bo to nie jest prawda.

pewnie kwestia różnych definicji, u nas bezpłatne DT to takie gdzie pokrywamy tylko koszt leczenia i profilkatyki a "wikt i opierunek" jest w gestii DT

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 22:08 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

paros pisze:Umieściłam Kubusia na Fb :)

proszę o link

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 22:10 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

przyjaciel_koni pisze:A może nie "próbujmy", tylko poprośmy ...? Jeśli znacie takowe.

To poprosiłam :P Oczywiście nie wiadomo, czy się uda... bo mają mnóstwo swoich zwierzaków i jest bardzo trudno. Ale mam nadzieję, i trzymam kciuki za sfinansowanie leczenia.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt lis 05, 2010 22:11 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

paros

Od: Śro maja 17, 2006 12:35

Post » Pt lis 05, 2010 22:12 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

paros pisze:
Tweety pisze:
paros pisze:Umieściłam Kubusia na Fb :)

proszę o link

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=142617672451986&set=a.104380536275700.2759.100001112625390&ref=nf

udostępnione

Tweety

[poprzednia][następna]