KaleidoStar pisze:Młode wino spijaj ostrożnie..w młodym winie czai się zdrada... Młodym winem racz się nabożnie(...)
Nie cierpię młodego wina, kwasota fuj fuj
Amiu jakie madrosci kapucynskie czytam

jeszcze nie probowalam takiego sikacza

Moderator: Estraven
KaleidoStar pisze:Młode wino spijaj ostrożnie..w młodym winie czai się zdrada... Młodym winem racz się nabożnie(...)
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Luuuudzie, jak mi się chce spać...
poloz sie Kasiu co sie bedziesz meczyc
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:Luuuudzie, jak mi się chce spać...
poloz sie Kasiu co sie bedziesz meczyc
Nieee, bo później nie będę spała w nocy.
trawa11 pisze:KaleidoStar pisze:Młode wino spijaj ostrożnie..w młodym winie czai się zdrada... Młodym winem racz się nabożnie(...)
my pijemy raz w roku i za kazdym razem jest inne. No fakt smaczne to zbytnio nie jest , trochę cierpkie,ale kopa daje
. No i niestety do tanich nie należy
Ciepła pisze:trawa11 pisze:KaleidoStar pisze:Młode wino spijaj ostrożnie..w młodym winie czai się zdrada... Młodym winem racz się nabożnie(...)
my pijemy raz w roku i za kazdym razem jest inne. No fakt smaczne to zbytnio nie jest , trochę cierpkie,ale kopa daje
. No i niestety do tanich nie należy
Danusia jaki kipper z Ciebie![]()
jestem pod wrazeniem
Ciepła pisze:a to taki ktos kto smakuje wina
trawa11 pisze:
kurcze, mialam glośniki na biurku![]()
no ,gdzie one![]()
Znowu muszę nurkować pod biurko
maciejowa pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:maciejowa pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
to Gośki sprawka, to ona mi sie tu rozwala ciagle, ostatanio to mi nawet internet odłączala,a ja sie dziwiłam czemu nie ma.Kładzie sie na modemie i bawi kabelkami
Ciepła pisze:Danusia zapowiedz kotom,ze jak jeszcze raz zrzuca glosniki to nie bedzie kolacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Google [Bot], zuzia115 i 390 gości