JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 22:05 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Prue :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękujemy że ją wypatrzyłaś :1luvu:
No i taki fajny domek znalazłaś :mrgreen: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lis 05, 2010 9:26 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Fajnie, ze domek podczytuje historię swego kota :D Mam nadzieję, ze się jednak ujawni i będziemy mieć też relację z ds na bieżąco :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 05, 2010 10:35 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Maciuś nie gryziemy :mrgreen: chyba... :twisted: :twisted: :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 05, 2010 10:50 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Gibutkowa pisze:Maciuś nie gryziemy :mrgreen: chyba... :twisted: :twisted: :lol:

Gibutkowa, Ty chyba nie... ale Twoja Karolcia podobno tak :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt lis 05, 2010 10:58 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Gibutkowa pisze:Maciuś nie gryziemy :mrgreen: chyba... :twisted: :twisted: :lol:

ale podrapac możemy, jak najbardziej :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 05, 2010 13:39 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Moje drogie, Maciuś się wypowie, tak mi wczoraj powiedział, mówił tylko że najpierw chciał do kogoś zadzwonić, nie wiem , do którejś z was chyba :) i upewnić się co do Julci, czy napewno będzie u niego :) A przeczytał wszystko od dechy do dechy i jest w niej zakochany (zaborczo) :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Pt lis 05, 2010 13:49 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Prue pisze:Moje drogie, Maciuś się wypowie, tak mi wczoraj powiedział, mówił tylko że najpierw chciał do kogoś zadzwonić, nie wiem , do którejś z was chyba :) i upewnić się co do Julci, czy na pewno będzie u niego :) A przeczytał wszystko od dechy do dechy i jest w niej zakochany (zaborczo) :P

A u kogo ma niby być? ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lis 05, 2010 17:25 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

no to ja nie zrozumiałam 8O 8O 8O 8O
a u kogo ma być :roll: :roll:
Dzis dostalam od Maciusia smsa że mam kupować transporterek to chyba wie do kogo Julcia jedzie...
Prue-jak rozumieć Twoje słowa :roll:
wiesz ze Julcia jest dla nas wszystkich specjalnie ważna i tu musi być wszystko jasne.. :ok: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 05, 2010 17:52 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Nie no, źle zrozumiałyście.On to chyba ze strachu mówił.Po prostu bał się że coś może pójść nie tak i Julci nie dostanie.Jest troche pesymistą powiedziałabym :) troche też wymyślał mi chyba powód żeby to odroczyć bo się wstydzi :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Pt lis 05, 2010 18:57 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Witam wszystkich serdecznie :)

Ponieważ mam zostać nowym przybranym tatusiem Julci, chciałem się wreszcie z Wami wszystkimi przywitać :)

Gdy Ewa (Prue) pokazała mi wiadomość o Julci, natychmiast postanowiłem jej pomóc, a reakcja ludzi z którymi mieszkam była "Dzwoń jak najszybciej, bo może być za późno". Oczywiście omówiliśmy wszystko na spokojnie, ale mimo to nie zmieniliśmy zdania.

Wszyscy teraz bardzo cieszymy się, że po wizycie u nas w domu, telefonach i mailach zdecydowałyście nam zaufać i przekazać Julcię. Chciałem też Was uspokoić, że pomimo że nie jesteśmy tu żadną rodziną (przynajmniej niektórzy jeszcze nie), znamy się ze sobą bardzo długo, na tyle, żeby wiedzieć, że Julcia spędzi z nami wiele spokojnych lat w niezmienionym towarzystwie :) Mamy wielką nadzieję, że szybko zaaklimatyzuje się u nas ( w czym wszelkimi sposobami będziemy jej pomagać) i wreszcie znajdzie spokój stałego domu.

Czekamy więc do środy :kotek:

Pozdrawiam Was serdecznie :)
Obrazek
Dziękujemy Smarti :)

Maciek&Julcia

Od: Pt lis 05, 2010 18:05

Post » Pt lis 05, 2010 19:42 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Bardzo serdecznie witamy na forum :) super, że zdecydowaliście się dać Julci dom, bo to wspaniała koteczka.
Trzymamy kciuki za szybką aklimatyzację i będziemy czekać na relacje z nowego domku :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt lis 05, 2010 22:28 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Dziewczyny z Warszawy zajrzyjcie proszę viewtopic.php?f=13&t=119605

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lis 05, 2010 22:58 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Gibutkowa pisze:Dziewczyny z Warszawy zajrzyjcie proszę viewtopic.php?f=13&t=119605

zajrzane,poradzone co się dało :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lis 06, 2010 0:07 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Maciek&Julcia pisze:Witam wszystkich serdecznie :)

Ponieważ mam zostać nowym przybranym tatusiem Julci, chciałem się wreszcie z Wami wszystkimi przywitać :)

Gdy Ewa (Prue) pokazała mi wiadomość o Julci, natychmiast postanowiłem jej pomóc, a reakcja ludzi z którymi mieszkam była "Dzwoń jak najszybciej, bo może być za późno". Oczywiście omówiliśmy wszystko na spokojnie, ale mimo to nie zmieniliśmy zdania.

Wszyscy teraz bardzo cieszymy się, że po wizycie u nas w domu, telefonach i mailach zdecydowałyście nam zaufać i przekazać Julcię. Chciałem też Was uspokoić, że pomimo że nie jesteśmy tu żadną rodziną (przynajmniej niektórzy jeszcze nie), znamy się ze sobą bardzo długo, na tyle, żeby wiedzieć, że Julcia spędzi z nami wiele spokojnych lat w niezmienionym towarzystwie :) Mamy wielką nadzieję, że szybko zaaklimatyzuje się u nas ( w czym wszelkimi sposobami będziemy jej pomagać) i wreszcie znajdzie spokój stałego domu.

Czekamy więc do środy :kotek:

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Witamy serdecznie na wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bardzo się cieszę że moja ukochana Juleńka wraca do swojego miasta i jest taką szczęściarą.
będziemy tu na wątku czekać na wiadomości o niej-jak się czuje i jak się aklimatyzuje w nowym domku.
Jestem bardzo ciekawa,czy teraz ,jak już jest zupelnie innym kotkiem,niż ta wychudzona kupka nieszczęścia którą poznałam trzy miesiące temu,Julcia zaufa nowym dużym szybciej niż nam zaufała i czy szybciej stanie się takim kochanym miziakiem jakim jest dziś u nas.
Bardzo bym tego chciała abyście się nawzajem pokochali,tak jak my pokochaliśmy Julcię. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maćku,bardzo proszę zadzwoń do Mruczeńki aby się umówić na odbiór Juleńki we środę wieczór :)

smarti

Post » Sob lis 06, 2010 0:08 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Maciek&Julcia - witaj serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]