Moderator: Estraven
maciejowa pisze:Dzień doberek Kretki i Bożenko! I znów wąt gna
kocurzyca41 pisze:Bry dzionek Kretulinki.Ciotka dziś zaspała na szkolenie[trochę świadomie,doopy z łóżka nie chciało się podnieść]Pójdę w następnym terminie.Jak wam się spało?A może brykałyście?
kalair pisze:Monia, te Kretki za bardzo Cię słuchają. Zdecydowanie!![]()
Śpij dobrze!![]()
kalair pisze:maciejowa pisze:Dzień doberek Kretki i Bożenko! I znów wąt gna
Gdzie?!![]()
![]()
![]()
Hej Kasiu i chłopaczki słodkie!
Kasiu, kupiłam wczoraj rybnego-łosoś-winstona. I ma normalnie 4% mięska..Jakie to jest z tymi 30??!!Zgoopialam..
Caragh pisze:kalair pisze:Monia, te Kretki za bardzo Cię słuchają. Zdecydowanie!![]()
Śpij dobrze!![]()
![]()
![]()
![]()
Przeciez pisalam, ze jestesmy w zmowie![]()
![]()
![]()
Dzien dobry BozenkoBuziaczki dla Kretek
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Dzień doberek Kretki i Bożenko! I znów wąt gna
Gdzie?!![]()
![]()
![]()
Hej Kasiu i chłopaczki słodkie!
Kasiu, kupiłam wczoraj rybnego-łosoś-winstona. I ma normalnie 4% mięska..Jakie to jest z tymi 30??!!Zgoopialam..
Bo ten 30% to jest z indykiem. Gdzieś tam w naszym starym wątku pod koniec jest zdjęcie. I tylko ten jeden ma 30%. Ale wiesz, ja już chyba nie kupię tego. Łatek mi się zaróżowił, może ma alergię, może coś go uczuliło, wychodzi mi, że to mógł być ten Winston. A maly podjadł trochę i dostał sranko. Uważaj z tym Winstonem, obserwuj dziewczyny czy im nie zaszkodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 488 gości