Koty ze stacji Warszawa Ochota: kotka głoduje, proszę o rady

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 15:52 Re: Koty ze stacji Warszawa Ochota: kotka głoduje, proszę o rady

Afatima pisze:Kotka zaczęła jeść. Po wczorajszej kroplówce zjadła w nocy troszkę, dziś zjadła całkiem sporo więc nie ruszają jej tylko podają probiotyki, bo zrobiła luźną kupę. Dowiedziałam się też, że przy każdej próbie zrobienia czegoś przy niej kotka wpadała w duszności, dlatego nie chcą jej męczyć dodatkowo, stąd pomysł narkozy do pobrania krwi. Jako że kotka zaczęła jeść, wstrzymują się z tym, podają osłonowe leki i czekają, będę się dowiadywać jutro.

W takim razie może być astmatyczką. Stres to dla niej morderstwo.Kolejna narkoza tez.Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lis 03, 2010 18:43 Re: Koty ze stacji Warszawa Ochota: kotka głoduje, proszę o rady

Kicia dalej je, jest silniejsza. Proszę jeszcze cały czas o kciuki, żeby sprawy nie zmieniły kierunku.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lis 03, 2010 20:04 Re: Koty ze stacji Warszawa Ochota: kotka głoduje, proszę o rady

Afatima pisze:Kicia dalej je, jest silniejsza. Proszę jeszcze cały czas o kciuki, żeby sprawy nie zmieniły kierunku.

:ok: :kotek: :ok:
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Pt lis 05, 2010 10:30 Re: Koty ze stacji Warszawa Ochota: kotka głoduje, proszę o rady

I ja z kciukami za kicię. :ok:

BTW, Seniorita, cieszę się, że mogłam Cię poznać, chociaż czasu na rozmowę nie było zbyt wiele. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lis 05, 2010 11:48 Re: Koty ze stacji Warszawa Ochota: kotka głoduje, proszę o rady

Agneska pisze:I ja z kciukami za kicię. :ok:

BTW, Seniorita, cieszę się, że mogłam Cię poznać, chociaż czasu na rozmowę nie było zbyt wiele. :)

I nawzajem :) A nie widziałyśmy się kiedyś na jakimś zlocie forumowym?
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

[poprzednia]