Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 11:39 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

Jakiego jeżyka? Ja widziałam Muchomorka :P
Celince już przeszły fochy?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw lis 04, 2010 11:56 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

no jest jeż w klatce w gabinecie tym pierwszym :) ma na imię Jacuś ;)

Muchomorek jest zarąbisty, sokolnicki zakapior z wystającym jęzorkiem, który nie lubi innych kotów, tylko toleruje maluszki i Kózkę :1luvu:

Cela się odfochowała ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 04, 2010 13:50 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

magdaradek pisze:
magdaradek pisze:My też niedawno z lecznicy wróciliśmy i oczywiście musiałam wycałować Kozunię i poprzytulać, bo mnie wołała malutka :) i bardzo była zainteresowana naszą świnką morską - Beniem ;)

Celusia jak zwykle zastrzyk, a teraz obrażona po domu łazi :twisted:

no napisane wyraźnie kto to Benio ;)

a żebyś Ty Asia widziała.....u CC w lecznicy jest klon małego Zulusa.......ależ piękny dymniaczek mały :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do prośków to ja pamiętam, że Madzia prośki chowa ale totalnie zagubiłam się w ich imionach i myślałam, że to jakiś nowy prosiek :oops:

Weźcie dziewczyny nie szczujcie...ja mam miękkie serce. Jakbym mogła to bym wzięła jeszcze ze 2 koty...Niestety po ostatnich wyczynach moich 2 orłów mogę o tym zapomnieć. Małż by mi kazał zwrócić nazwisko, wystawił walizkę za drzwi i dał 5 zł na bilet... :cry:

Aczkolwiek Laura ma obiecanego Swojego Kotka :wink: więc ... :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lis 05, 2010 9:49 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

o mało wczoraj tego dymniaczka nie zabrałam :oops: został sam w klateczce, bo mu burą koleżankę zabrali :( wzięłam go na rączki, tak się rozmruczał :1luvu:
jest boski.
Dymny, prawie czarny, czarne ślepka, wystający kiełek jak u wampirka i tylko różowy języczek :1luvu:
pasuje do niego Vader :D Lord Vader :D Dark Vader :D

A Cela dzisiaj....... :roll:

sprzątałam kuwetę i w tym momencie akurat jej się zachciało zaspokoić potrzeby fizjologiczne :? i zaspokoiła je......... na łóżko w sypialni :strach:

zarówno siku jak i qpa wylądowała na kołdrze :(

mam nadzieję, że to tylko kwestia braku miejsca do załatwienia się :roll:
ale w pokoju stoi przecież jeszcze jedna kuweta.

Nie wiem co z tą koteczką, no......
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lis 05, 2010 10:05 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

Oj, Madziu, miałam nadzieję, że doczytam same dobre wieści, a Celinka nadal "kombinuje". Co to może być :?
Mam nadzieję, że jak już ślicznotka (zdjęcia boskie :love: ) znajdzie własny domek to się uspokoi!!! Tylko trzeba znaleźć wyrozumiałych, dobrych ludzi, których to nie odstraszy. I na pewno tacy wreszcie zadzwonią :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 05, 2010 12:50 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

Kurcze, co z tą małą :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 05, 2010 21:10 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

Dziś z Celinką do lekarza pojechał także Cypisek, któremu popsuło się oko i ropieje :roll:
Ciocia Georg-inia zrobiła kłujkę a Cela uciekła do transportera wraz ze strzykawką w karku :twisted: wyglądała prawie jak biedny byk na corridzie..... :roll:

Mój syn zakochany w Kózce i Muchomorku :lol:
a dymny Vader ciągle sam :(
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lis 06, 2010 13:37 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

Celinka dziś była na ostatnim zastrzyku, mamy receptę na kontynuację leków.

A dymny ślicznotek nie siedzi już sam w klateczce 8) :smokin:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lis 06, 2010 13:56 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

magdaradek pisze:Celinka dziś była na ostatnim zastrzyku, mamy receptę na kontynuację leków.

Za Cypiska i Celnikę. Madziu, czyżbyś.... 8) ?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob lis 06, 2010 14:33 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

magdaradek pisze:Celinka dziś była na ostatnim zastrzyku, mamy receptę na kontynuację leków.

Madzia, mów szybko o co chodzi :evil: A jak kózka?

gosiaa

Post » Sob lis 06, 2010 16:43 Re: 7 m. Celinka śliczna tri- nudzi mi się, chcę mieć dom

No dobra......

To jest Diego (zwany także Mundkiem lub Tymkiem):

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Koty przyjęły go bardzo dobrze. Oczywiście Rysio musiał nasyczeć jak to on, Cypek pełen spokój i Celinka też ;)

Właśnie spłodziłam ogłoszenie. Mały zdrowy, nie ma na co czekać.
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lis 06, 2010 17:02 Re: 8m. Celinka śliczna tri i 3m. dymny Diego - szukamy domu

No ładnie, ale ślicznotek, i ile fotek, i baterie były 8O :wink:
Magda, a jak Kózka?

gosiaa

Post » Sob lis 06, 2010 17:05 Re: 8m. Celinka śliczna tri i 3m. dymny Diego - szukamy domu

gosiaa pisze:No ładnie, ale ślicznotek, i ile fotek, i baterie były 8O :wink:
Magda, a jak Kózka?

baterie dziś kupione specjalnie ;) Jak widać Ciocia Celinka też się na jednym załapała ;) tylko z oczkiem łzawiącym :(

Dziś Kózki nie widziałam, bo był Piotrek sam i się bardzo zdziwiłam jak przywiózł Diego 8O
Widziałam ją wczoraj, było super. Spała przytulona do Muchomorka :)
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lis 06, 2010 17:08 Re: 8m. Celinka śliczna tri i 3m. dymny Diego - szukamy domu

magdaradek pisze:Dziś Kózki nie widziałam, bo był Piotrek sam i się bardzo zdziwiłam jak przywiózł Diego 8O

He, he, Ania ma dużą siłę przebicia :)

gosiaa

Post » Sob lis 06, 2010 17:53 Re: 8m. Celinka śliczna tri i 3m. dymny Diego - szukamy domu

Witam:)
Z góry przepraszam,jeśli się wcinam tam gdzie nie powinnam, ale postanowiłam się dokocić. Siebie, rodzinę a przede wszystkim kocią jedynaczkę Osasunę, która jedynaczką być nie powinna.W związku z tym zastanawiam się czy Diego vel Mundek vel Tymek nadal poszukuje domu? Jeśli tak to bardzo proszę o info.Tu bądź na priv.

Pozdrawiam
Alicja
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci
Osasuna Pampeluna i Alicja

ali_bey

Od: Wto lip 20, 2004 22:45

[poprzednia][następna]