Cz-wa 6-kociąt już w domkach, szylkretka znalazła DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 12:40 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

A co z maluchami? Poza tym, że rosną...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 03, 2010 12:43 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Dzisiaj będą ogłoszenia :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 03, 2010 12:52 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Czy może ktos pomóc ze zrobieniem allegro dla koteńki?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro lis 03, 2010 13:10 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Anna Rylska napisz mi na pw treść co mam wpisać w aukcji i zdjęcia mi podeślij jakieś, to zrobię wieczorem Allegro :)
najszczesliwsza

Post » Śro lis 03, 2010 13:13 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

dziękuje :1luvu:

Anna Rylska

Post » Czw lis 04, 2010 19:09 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

przekazuje informacje od Anna Kubica- kotunia juz sie bawi, juz wybrzydza w jedzonku, zrobila sie fotelowa, jest bardzo kochana i bardzo ,bardzo grzeczna

Anna Rylska

Post » Czw lis 04, 2010 22:54 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

A co z dziećmi? Są jakieś wieści? Jakiekolwiek?...
Obrazek

hanelka

Post » Czw lis 04, 2010 23:06 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Aniu przekazałaś drugiej Ani :) żeby tam gdzie może ogłoszenia podnosiła :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 05, 2010 9:32 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

tak

ja o dzieciach nie wiem nic

Anna Rylska

Post » Pt lis 05, 2010 9:55 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Samantha w ogóle się już nie pokazuje. Brak jakichkolwiek wiadomości o kociętach... :(
Obrazek

hanelka

Post » Pt lis 05, 2010 9:57 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Samantha umawiała się ze mną na oglądanie piwnicy jakiś tydzień temu chyba, ale najpierw była wcześniej, a ja nie miałam jak z dzieckiem, a potem to miała być, ja dzwoniłam, ale nie mogła i miała się odezwać, że w piątek.
Mamy następny piątek...
najszczesliwsza

Post » Wto lis 09, 2010 0:07 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Witam :) wreszcie mogę coś napisać i tak w pierwszej kolejności dziękuję Ani Rylskiej, CatAngel i najszczesliwsza za ogłoszenia dla kotuni, a kotunia jest wyjątkowa ,przesłodka, kochana, bawi się ze mną jak byśmy znały się od "małego" :mrgreen: nie przepuszcza żadnej okazji aby okazać wdzięczność i co tu więcej pisać-zakochałyśmy się w sobie nawzajem :) Jest bardzo wrażliwym kotkiem i najlepszy dla niej byłby domek nie wychodzący ,kochający oczywiście :) Jeśli nadal telefon będzie milczał ,to założę jej osobny wątek, tylko szylkreci i może wtedy zauważy ją ten jeden jedyny wymarzony domek :1luvu:. Samantha ,uratowałaś wspaniałą koteczkę ,dziękuję.
Anna Kubica

Post » Wto lis 09, 2010 22:51 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Dobry człowiek z Samanthy, temu nikt nie zaprzeczy, tylko strasznie tajemniczy i małomówny... a tu chciałoby się wiedzieć, pomóc, albo się cieszyć...
Obrazek

hanelka

Post » Śro lis 10, 2010 9:48 Re: Cz-wa-kocięta wybierają domki, szylkretka relaksuje w DT

Allegro 140 wyświetleń, stan na teraz.
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]