Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 9:57 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Wielbłądzio pisze:i na 18.00 do fryzjera, wrócę późno... Ale przynajmniej bedę jeszcze piękniejsza 8)

Śliczna jesteś cały czas a czy gdzieś można Cię zobaczyć w wersji jeszcze piękniejszej :)

Dla Tulci bardzo mocne kciuki za aklimatyzacje w nowym domku a dla pozostałych kotków za wynik leczenia :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 04, 2010 10:16 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Ewuś, chwilowo mam na głowie jakąś blond-kupę :twisted: , liczę na to, że jutro uda się coś z tym zrobić :roll:
Niby mogłabym potem poprosić kogoś (czyt. któregoś z Drani / Ciocię Marcelibu :mrgreen: ) o zrobienie fotki, ale nie lubię się fotografować, bo prawie zawsze FATALNIE wychodzę na zdjęciach.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lis 04, 2010 13:57 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Kopiuję drugiego maila, którego dostałam dziś od Łukasza - nowego 'właściciela' Tulki:
Witam :)
Po napisaniu wczorajszego maila sporo się zmieniło. Tulcia wyszła zza łóżka, zaczeła być bardziej ciekawska, dała się obfotografować nawet pozując na fotelu:) Jeszcze się denerwuje jak do niej podchodzę byspróbować pogłaskać. Ale nie ucieka za łóżko i coraz więcej podchodzi jak coś robię w kuchni. W nocy zwiedzała znów mieszkanie, wspinała się na szafki,a także znalazła kuwetkę:)Ogólnie faktycznie, Tulcia jest bardzo gadatliwa:) Ciągle coś miauczy no i trzeba jej odpowiadać:) Oczywiście rozmawiam z nią ile się da. Dzisiaj jej chyba muszę kupić drapak bo odkryła, że dywanik przy
kuchni jest idealny by się nim bawić i drapać go:)
Mam przeczucie, że wychodzimy na prostą i szybko się z Tulisią dogadamy:)

No i chyba wygląda na to, że Tulia Tulią pozostanie :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lis 04, 2010 14:05 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Tulciu :ok: :ok: :ok: Jakie były pierwsze wrażenia z pobytu Tulci w Nowym Domku - czy przegapiłam maila :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 04, 2010 14:33 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Nie, pierwszego nie wklejalam ;)
Wczoraj jeszcze się bała i siedziała za łóżkiem, przyznam, że bardzo się o nią denerwowałam... Ale trochę już odetchnęłam. Oby dalej było tylko lepiej.

Wielbłądzio

Post » Czw lis 04, 2010 22:12 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Dobrze brzmi "z maila" ten chłopak :D
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw lis 04, 2010 23:15 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt lis 05, 2010 1:41 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Jestem.
Po powrocie do domu (około 21.00) sprzątałam aż do teraz, zrobiły dziś takie spustoszenie, jakiego dawno nie widziałam :roll: :twisted:
Obszczane (UWAGA!) SIEDEM miejsc poza kuwetami, zaczynam coraz poważniej podejrzewać, że robi to nie tylko Julek. Zwyczajnie chce mi się płakać :( Ile bym nie sprzątała, przy takim olewaczu/-ach po prostu musi śmierdzieć :( :( :(
Tadźka znów rozkrwawiła sobie tę narośl, także poza wszystkim zastałam mieszkanie jeszcze całe we krwi. Łącznie z dywanem, ścianami, kanapą i kompem...
Padam. A o 5.30 muszę wstać, bo dzisiaj nie dam już rady ani się wykąpać :oops: , ani wyprasować sobie ciuchów do roboty.

Dobrze chociaż, że cały ten czas - po 16.00 - poza domem spędziłam bardzo przyjemnie w gronie forumowych kociar 8)

Wielbłądzio

Post » Pt lis 05, 2010 8:55 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

niedobrze :(
niestety, taka może być reakcja na tymczasy, kot tylko tak może powiedzieć że coś się dzieje a jeśli to będzie ciągłe to poprawy nie będzie :(
Gromek ma już ogłoszenia??
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt lis 05, 2010 10:19 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Gramek nie ma jeszcze ogłoszeń, w weekend dopiero napiszę tekst :roll:

Kochanie, wiem, że on w ten sposób okazuje swoją dominację wobec wszystkich 'nowych' - to właśnie odkąd wróciłam do tymczasowania, szczy tak na potęgę :( , ale niestety bez tymczasów też szczał, moim zdaniem dlatego, żeby profilaktycznie przypominać o swojej pozycji reszcie rezydentów :twisted: :twisted: :twisted:

Naprawdę nie wiem co robić.
ŚMIERDZI :crying:

Wielbłądzio

Post » Pt lis 05, 2010 10:20 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Bardzo sie ciesze, ze Tulcia ma dobry domek. Wspolczuje sprzatania.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pt lis 05, 2010 10:34 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Wielbłądzio pisze:Kopiuję drugiego maila, którego dostałam dziś od Łukasza - nowego 'właściciela' Tulki:
Po napisaniu wczorajszego maila sporo się zmieniło. Tulcia wyszła zza łóżka, zaczeła być bardziej ciekawska, dała się obfotografować nawet pozując na fotelu:) Jeszcze się denerwuje jak do niej podchodzę byspróbować pogłaskać. Ale nie ucieka za łóżko i coraz więcej podchodzi jak coś robię w kuchni. W nocy zwiedzała znów mieszkanie, wspinała się na szafki,a także znalazła kuwetkę:)Ogólnie faktycznie, Tulcia jest bardzo gadatliwa:) Ciągle coś miauczy no i trzeba jej odpowiadać:) Oczywiście rozmawiam z nią ile się da. Dzisiaj jej chyba muszę kupić drapak bo odkryła, że dywanik przy

Kasia - bombowo!!!!!!!!!!!!!! :D :piwa:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lis 05, 2010 12:28 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Kopiuję drugiego maila, którego dostałam dziś od Łukasza - nowego 'właściciela' Tulki:

Kasia - bombowo!!!!!!!!!!!!!! :D :piwa:

Cieszę się Kochanie, że się cieszysz :1luvu:

Ale czemu nie wypowiesz się na temat czynów Twojego młodszego marmurka :twisted: :twisted: :twisted: ?
:crying:

Wielbłądzio

Post » Pt lis 05, 2010 22:07 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

No, wróciłam z poprawki u fryzjera i znowu wyglądam tak jak szanujący się Wielbłąd wyglądać powinien. Czyli oczywiście rewelacyjnie 8)

Kiedy wchodząc do mieszkania otworzyłam drzwi z klamki, Plu przemknął mi pod nogami i z prędkością światła wydostał się na ogólnodostępny korytarz, po czym pędem schodami w dół - zdołałam złapać go dopiero piętro niżej. Sama nie wiem, czy dobrze zrobiłam, w sumie być może wcale nie należało go zawracać :twisted: ... Ale W. mają dobre serca, zlitowałam się, przecież ten biedny idiota nijak nie trafiłby z powrotem sam, kiedy gigant już by mu się znudził :roll: :wink:

Jutro od 14.15 operacja Tadziny.
Niewiele wart ten wstrętny Buras :mrgreen: , ale mimo wszystko prosimy o kciuki.

Poza Tadźką zabieramy do lecznicy Bidzię i Ropa z tą świeżą dziurą na karku.

Wielbłądzio

Post » Pt lis 05, 2010 22:09 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]